Waco-Tax

Openingsuren

Maandag 26/02
Dinsdag 27/02
Woensdag 21/02
Donderdag 22/02
Vrijdag 23/02
Zaterdag 24/02
Zondag 25/02

Info

WaCo-Tax

Waco-Tax is een taxidienst uit Haaltert. Eddy Waegneer vervoert u in stijl. Voor al uw feestjes of andere gelegenheden staat Waco-Tax klaar om u te vervoeren. 

Deze taxidienst is uw openbaar vervoer van deur tot deur voor iedereen die zelfstandig kan reizen of met begeleding. Bij feesten, party's enz. hoeft u geen bob te kiezen. Waco-Tax vervoert u en u  arriveert veilig
thuis en zonder risico op hoogoplopende boetes.


Luchthavenvervoer

Eddy verzorgt ook het luchthavenvervoer. U gaat op reis en de chauffeur zorgt ervoor dat u op tijd afgehaald en afgeleverd word thuis en op de luchthaven. Waco-Tax biedt jullie 6 volwaardige zitplaatsen aan en plaats voor uw bagage. Het opvolgen van uw vlucht is hun taak zodat u in alle rust kunt genieten van uw reis.


Shuttledienst

Waco-Tax doet ook Shuttledienst en begeleiding bij speciale gelegenheden. Voor vaste wekelijkse of dagelijkse ritten biedt Waco-Tax concurrentiële prijzen aan. Maar ook voor begeleiding bij uitvaartdienst hebben ze speciale tarieven. Vraag gerust meer inlichtingen hierover. Ook kan u een glas of fles cava aangeboden krijgen,


Vip

Vip en business vervoer zit ook in de service van Eddy Waegneer inbegrepen. U hebt de mogelijkheid om uw besprekingen te starten in het voertuig. Zij brengen u zonder problemen naar afgesproken plaats. U hoeft u geen zorgen te maken over uw tijdschema want dat is hun taak. Stiptheid is hier hun zorg.


Seniorenvervoer

Waco-Tax te Haaltert biedt tevens seniorenvervoer. Als u niet (meer) in het bezit bent van een auto, hoeft u zich niet uitgesloten te voelen. Waco-Tax vervoert u graag en met zorg naar al uw bestemmingen (familie bzoek, feesten enz.) Vertrouw op hun diensten en geniet van het sociale leven.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Waco-Tax een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond