Waco-Tax

Openingsuren

Maandag 08/06
Dinsdag 09/06
Woensdag 03/06
Donderdag 04/06
Vrijdag 05/06
Zaterdag 06/06
Zondag 07/06

Info

WaCo-Tax

Waco-Tax is een taxidienst uit Haaltert. Eddy Waegneer vervoert u in stijl. Voor al uw feestjes of andere gelegenheden staat Waco-Tax klaar om u te vervoeren. 

Deze taxidienst is uw openbaar vervoer van deur tot deur voor iedereen die zelfstandig kan reizen of met begeleding. Bij feesten, party's enz. hoeft u geen bob te kiezen. Waco-Tax vervoert u en u  arriveert veilig
thuis en zonder risico op hoogoplopende boetes.


Luchthavenvervoer

Eddy verzorgt ook het luchthavenvervoer. U gaat op reis en de chauffeur zorgt ervoor dat u op tijd afgehaald en afgeleverd word thuis en op de luchthaven. Waco-Tax biedt jullie 6 volwaardige zitplaatsen aan en plaats voor uw bagage. Het opvolgen van uw vlucht is hun taak zodat u in alle rust kunt genieten van uw reis.


Shuttledienst

Waco-Tax doet ook Shuttledienst en begeleiding bij speciale gelegenheden. Voor vaste wekelijkse of dagelijkse ritten biedt Waco-Tax concurrentiële prijzen aan. Maar ook voor begeleiding bij uitvaartdienst hebben ze speciale tarieven. Vraag gerust meer inlichtingen hierover. Ook kan u een glas of fles cava aangeboden krijgen,


Vip

Vip en business vervoer zit ook in de service van Eddy Waegneer inbegrepen. U hebt de mogelijkheid om uw besprekingen te starten in het voertuig. Zij brengen u zonder problemen naar afgesproken plaats. U hoeft u geen zorgen te maken over uw tijdschema want dat is hun taak. Stiptheid is hier hun zorg.


Seniorenvervoer

Waco-Tax te Haaltert biedt tevens seniorenvervoer. Als u niet (meer) in het bezit bent van een auto, hoeft u zich niet uitgesloten te voelen. Waco-Tax vervoert u graag en met zorg naar al uw bestemmingen (familie bzoek, feesten enz.) Vertrouw op hun diensten en geniet van het sociale leven.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief