Waco-Tax

Openingsuren

Maandag 29/07 Na afspraak
Dinsdag 23/07 Na afspraak
Woensdag 24/07 Na afspraak
Donderdag 25/07 Na afspraak
Vrijdag 26/07 Na afspraak
Zaterdag 27/07 Na afspraak
Zondag 28/07 Na afspraak

Info

WaCo-Tax is een taxidienst uit Haaltert. Eddy Waegneer vervoert u in stijl. Voor al uw feestjes of andere gelegenheden staat Waco-Tax klaar om u te vervoeren. Maar ook luchthavenvervoer horen bij hun services.

Hun taxidienst is uw openbaar vervoer van deur tot deur voor iedereen die zelfstandig kan reizen of met begeleding. Bij feesten, party's enz. hoeft u geen bob te kiezen. Zij vervoeren jullie en jullie arriveren veilig en zonder zorgen thuis zonder risico op hoogoplopende boetes.

Eddy verzorgt ook het luchthavenvervoer. U gaat op reis en de chauffeur zorgt ervoor dat u/jullie op tijd afgehaald en afgeleverd wordt/worden thuis en op de luchthaven. Zij bieden jullie 6 volwaardige zitplaatsen aan en plaats voor uw/jullie bagage. Het opvolgen van uw/jullie vlucht is hun taak zodat u/jullie in alle rust kunt/kunnen genieten van uw/jullie reis.

Waco-Tax doet ook Shuttledienst en begeleiding bij speciale gelegenheden. Voor vaste wekelijkse of dagelijkse ritten bieden ze zeer concurrentiële prijzen aan. Maar ook voor begeleiding bij uitvaartdienst hebben ze speciale tarieven. Vraag gerust meer inlichtingen hierover.

Vip en business vervoer zit ook in de service van Eddy Waegneer inbegrepen. U hebt de mogelijkheid om uw besprekingen te starten in het voertuig. Zij brengen u zonder problemen naar afgesproken plaatsen. U hoeft u geen zorgen te maken over uw tijdschema want dat is hun taak. Stiptheid is hier hun zorg.

Ze verzorgen tevens seniorenvervoer. Als u niet (meer) in het bezit bent van een auto, hoeft u zich niet uitgesloten te voelen. Zij vervoeren u graag en met zorg naar al uw bestemmingen (familie bzoek, feesten enz.) Vertrouw op hun diensten en geniet van het sociale leven.

Ligging en routebeschrijving