Openingsuren

Maandag 04/03 09:00 - 17:00
Dinsdag 05/03 09:00 - 17:00
Woensdag 06/03 09:00 - 17:00
Donderdag 07/03 09:00 - 17:00
Vrijdag 08/03 09:00 - 16:00
Zaterdag 02/03 GeslotenGesloten
Zondag 03/03 GeslotenGesloten

Info

Accountantsbureau Firmin Claes Halen

Accountantsbureau Firmin Claes is een hecht team met meer dan 40 jaar ervaring. Al sinds 1978 adiviseert het team vrije beroepen en familiale ondernemingen. Iedere toekomstige of vaste klant kan rekenen op professioneel advies en bijstand van een financiële planning, op maat van de klant. Op die manier realiseert Accountantsbureau Firmin Claes een vertrouwingsrelatie op lange termijn.

De aangeboden diensten en specialiteiten van Accountantsbureau Firmin Claes luiden als volgt:
 

Boekhouding en Accountancy

Een goede boekhouder kan u een snelle en duidelijke kijk op uw financiële situatie geven. Een boekhouder begeleidt u met het opstellen van uw inkomsten en uitgaven en u kan er steeds bij terecht met al uw financiële vragen. 
 

Fiscaliteit en BTW

U kan hier terecht voor een betrouwbare en vlotte ondersteuning bij alles wat met uw belastingen te maken heeft. U wordt begeleid op die manier dat u er zo voordelig mogelijk uitkomt, terwijl u volledig aan alle fiscale regelgevingen voldoet. 
 

Successieplanning

Bij een successieplanning is het bovenal belangrijk dat alles niet alleen correct verloopt, maar ook dat alles voor u duidelijk is. Een goede successieplanning zorgt ervoor dat de successierechten van uw erfgenamen makkelijk en bovenal legaal verlaagd kunnen worden. 
 

Bijstand overgave en overname handelszaken

Op wat voor manier u ook een bedrijf wenst over te nemen of over te geven: uw boekhouder staat klaar om u te begeleiden. Een overname is groot proces waarbij het van groot belang is dat alles correct en vlot verloopt: aarzel dus niet om om begeleiding te vragen! 
 

Opstartende en bestaande ondernemingen

U kan hier terecht met uw nieuw bedrijf, maar ook klanten die al even bezig zijn met hun bedrijf kunnen boekhoudkundige ondersteuning genieten. 
 

Financiële planning en adviezen

Durf aan de toekomst denken! Ook daarmee kan u begeleid worden. U kan steeds bij uw boekhouder terecht voor advies inzake de financiële toekomst van uw bedrijf, (pensioen)sparen ... 
 

Eenmanszaken en vennootschappen

Wat voor boekhouding het beste bij u past is niet altijd even makkelijk te bepalen. Beide vormen van boekhouding hebben hun eigen voor- en nadelen, u kan er van op aan dat er steeds samen met u wordt gezocht naar wat voor u het beste uitkomt. 
 

Bedrijfsorganisatie en bedrijfsadvies

De diensten waar u op kan rekenen zijn niet louter financieel van aard. Een goede organisatie binnen uw bedrijf is belangrijk voor vlot en productief werk. Ook voor de organisatie van uw bedrijf kan u op ondersteuning rekenen. 

Bent u klaar om met uw zaak te beginnen of heeft u een boekhouder of accountant nodig? Kies voor Accountantsbureau Firmin Claes, een team dat u kan vertrouwen. Neem voor alle bijkomende vragen of opmerkingen zeker contact op met Accountantsbureau Firmin Claes via het nummer 013/44 31 80, of neem een kijkje op de website: .

Ligging en routebeschrijving

Een zaak starten?

Like ons op Facebook!

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Accountantsbureau Firmin Claes een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond