Gashandel Mirèse-Eykens

Openingsuren

Maandag 07/12 09:00 - 17:30
Dinsdag 01/12 GeslotenGesloten
Woensdag 02/12 09:00 - 17:30
Donderdag 03/12 09:00 - 19:00
Vrijdag 04/12 09:00 - 19:00
Zaterdag 05/12 09:00 - 16:30
Zondag 06/12 GeslotenGesloten

Info

Gas voor alle doeleinden, voor particulieren en bedrijven, wordt voorzien door Gashandel Mirèse-Eykens. Ze hebben altijd heel wat glasflessen op voorraad, en u kan kiezen of u ze komt afhalen of laat leveren.
 

Gas BBQ, terrasverwarming, mobilhomes en campinggas

Gashandel Mirèse-Eykens voorziet particulieren en zaken met veel plezier van al het huishoudelijke gas dat ze maar nodig hebben. De meest voorkomende doeleinden zijn gasflessen voor uw BBQ, gas als brandstof voor uw grote of kleine terrasverwarming en gasflessen voor uw mobilhome of caravan. Verder kan u ook aangepaste gasflessen voor op de camping krijgen. Als u niet goed weet welke gasflessen het meest geschikt zijn voor waar u ze voor wilt gebruiken, kan u steeds advies vragen aan de medewerkers. Zij helpen u met plezier verder!
 

Gas en houtpellets voor verwarming

Gas als brandstof kan u van verschillende merken en in verschillende formaten bekomen bij Gashandel Mirèse-Eykens. Deze kunnen dienen voor gasfornuizen, alle voorgenoemde zaken en nog heel wat meer. Hoewel gas de specialiteit van de firma is, is het echter niet het enige product dat ze aanbiedt. Als meer milieuvriendelijk alternatief kan u er ook terecht voor houtpellets voor uw haard of kachel.
 

Ballongas, gas voor dakwerkers en voor heftrucks

Ten slotte treft u bij Gashandel Mirèse-Eykens ook heel wat soorten gas aan voor professioneel gebruik. Tal van arbeiders, waaronder dakwerkers, kunnen gebruikmaken van een regelmatige leverdienst van gasflessen voor onder meer laswerken. Ook bijvoorbeeld heftrucks worden zonder problemen van het nodige gas voorzien. Ten slotte kan ook ballongas worden geleverd, ideaal voor feestjes en evenementen met kinderen.
 
 Voor meer info kan u terecht op www.gashandel-eykens.be, of in de zaak zelf.

Ligging en routebeschrijving

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie 2020

Nieuws & Promoties

Wij blijven open !

Wij blijven open op afspraak tijdens de lockdown

Trefwoorden

Nieuwsbrief