Openingsuren

Maandag 02/10 13:30 - 18:00
Dinsdag 03/10 09:30 - 18:00
Woensdag 27/09 09:30 - 18:00
Donderdag 28/09 09:30 - 18:00
Vrijdag 29/09 09:30 - 18:00
Zaterdag 30/09 09:30 - 18:00
Zondag 01/10 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Voor schoenen, kledij en ander toebehoren voor tal van uiteenlopende sporten kan u terecht bij Allonsius Sport, dé speciaalzaak voor allerlei sportbenodigdheden! U vindt er alle kledij en benodigdheden voor tal van verschillende sporten.
 

Breed gamma sport- en zwemkledij  

Tussen het ruime aanbod sportkledij van Allonsius Sport vindt iedere sporter, van recreant tot atleet, iets passends. Mannen, vrouwen en kinderen vinden er de perfecte outfits voor running - atletiek - zwemmen - wandelen - fitness & aerobics -- indoorsporten - voetbal - … het aanbod is te breed om hier volledig op te noemen! Voor de waterratten onder u zijn er tal van uiteenlopende modellen zwemkledij beschikbaar, gaande van bikini’s tot badpakken voor de dames, en van zwemslips tot zwemshorts voor de heren.
 

Gespecialiseerde, aangepaste sportschoenen en steunzooltjes

De grootste specialiteit van Allonsius Sport is zonder twijfel sportschoenen van allerlei verschillende categorieën. Een bijzondere dienst die de zaak aanbiedt is het in de winkel speciaal testen van alle sportschoenen. Alle aangeboden schoenen zijn steeds doormiddel van de modernste onderzoeksmethodes onderzocht en aangepast. In samenwerking met RSlab kan uw ondersteunende schoen ook nog verder aangepast worden met speciale schokdempende sportsteunzolen.
 

Hartslagmeters en ander toebehoren

Tot slot biedt Allonsius Sport haar klanten nog een ruim aanbod gevariëerde sportbenodigdheden en -gadgets aan. Van hartslagmeters tot chronometers, u vindt wat u zoekt bij Allonsius Sport!

Voor een volledig overzicht van de aangeboden producten en diensten springt u maar gerust eens binnen in de zaak te Halle. U kan ook steeds een kijkje nemen op www.allonsius-sport.be voor meer informatie. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Allonsius Sport een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond