Openingsuren

Maandag 21/06 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 22/06 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 16/06 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 17/06 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 18/06 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 19/06 GeslotenGesloten
Zondag 20/06 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Voor Apict-Consult staan veiligheid en techniek op de 1ste plaats !


Bij Apict-Consult in Halle staat er steeds een gespecialiseerd team klaar met al meer dan 10 jaar ervaring in de beveiligingssector. Hun team staat ook steeds ter beschikking om voor u de gepaste oplossing te bieden. Het Domoticasysteem en het automatiseren van poorten en garagepoorten zijn een grote troef.


Alarmsystemen

U kan er terecht voor alle soorten alarmsystemen alsook voor het installeren, onderhoud en herstellingen. Wilt u een alarm met camerabewaking of verkiest u liever een installatie van parlofonie en videofoniestysteem? Voor Apict-Consult is dat allemaal geen probleem. 
 

Brandveiligheid

Brandveiligheid is ook iets wat dit team bijzonder belangrijk vindt. Daarom plaatsen zij ook brandmelddetectiesystemen en bieden ze service op het onderhoud. Rookmelders plaatsen hoort er uiteraard ook bij.

Dit bedrijf is niet enkel beschikbaar voor alarmsystemen maar ook voor algemene elektriciteitswerken, netwerkbekabeling en wifinetwerken. Apict-Consult werkt enkel op afspraak maar is wel 24/7 beschikbaar voor technische ondersteuning.


 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief