Openingsuren

Maandag 02/10 09:00 - 12:0013:00 - 18:00
Dinsdag 03/10 09:00 - 12:0013:00 - 18:00
Woensdag 27/09 09:00 - 12:0013:00 - 18:00
Donderdag 28/09 09:00 - 12:0013:00 - 18:00
Vrijdag 29/09 09:00 - 12:0013:00 - 18:00
Zaterdag 30/09 09:00 - 18:00
Zondag 01/10 Gesloten

Info

Voor alle huishoudapparaten groot en klein, moet je bij Catronics Elektro Willems zijn

Als gekende elektrozaak zijn wij lid van de Exellent groepering. Ons familiebedrijf  bestaat sinds 1991 waarbij we door de jaren heen 11 opgeleide en vakkundige medewerkers in dienst hebben. 
 

Wat is een goede geluidsinstallatie?

Als expert op het gebied van audio systemen kunnen wij je adviseren en helpen tijdens je zoektocht naar een goede geluidsinstallatie. We bieden het merk Sonos te koop aan omdat dit merk gekend staat om hun helder en krachtig geluid. 
 

Huishoudapparaten

Het aanbod van grote en kleine huishoudapparaten is groot bij Catronics Elektro Willems. Je kunt onder meer tv toestellen, wasmachines, koelkasten, stofzuigers en waterfilters kopen. We hebben alles in huis om de keuken, badkamer en de rest van het huis te voorzien van elektrische apparaten die tevens van topkwaliteit zijn. 
 

Laurastar strijkijzer

Wanneer je een bezoek brengt aan Catronics Elektro Willems zullen de Laurastar strijksystemen je wellicht in het oog springen. Deze stoomgenerators bieden een hoge kwaliteit waardoor je was nog nooit zo soepel en kreukloos zal gestreken zijn. 
 

Telenet center

Geniet van Telenet-tv en koop of huur je digibox in ons familiebedrijf. Je kunt oude decoders en modems omruilen en je kan bij ons een gloednieuwe gsm kopen. Ook een nieuw Telenet abonnement kunnen we in orde maken zodat je direct met je gsm aan de slag kunt. We staat erom bekend om een goede service te verlenen, ook aan alle Telenet klanten. 

 

Beveiligingssystemen

Wij zijn de dé partner om al jouw beveiligingssystemen de installeren. Wil je een nieuw alarmsysteem, camerabewaking of wens je een branddetectie, video- en parlofonie? Catronics Elektro Willems zorgt voor een perfecte installatie waarbij je winkel of woning onbereikbaar wordt voor dieven. 
 

Herstelling van huishoudtoestellen, elektro en computers

Iedereen kent het wel, je koopt een elektrisch apparaat, na een tijd gaat het stuk en krijg het dan maar eens hersteld. Wel, wanneer je een apparaat bij ons aankoopt, staan wij ook na verkoop voor je klaar met onze eigen reparatiedienst. Wij herstellen enkel met originele onderdelen. Is het toestel niet herstelbaar, als je een verzekering hebt afgesloten dan krijg je een nieuw toestel in de plaats. Wij herstellen alle losse apparaten als inbouwtoestellen.
 

Elektrowinkel

Als elektrowinkel hebben we door de jaren heen een indrukwekkend palmares opgebouwd. Dit kan je nagaan bij de reviews. Wij staan gekend niet alleen om onze vele jaren van ervaring, ook omdat we steeds klaar staan om onze klanten te helpen. Klant is koning bij Catronics Elektro Willems. 

Naast onze elektrozaak in Ham, hebben we een tweede zaak in Grobbendonk. Namelijk in de Netestraat 33. Ook daar helpen we jou graag verder!

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Catronics Electro Willems

Nieuws & Promoties

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Catronics Electro Willems een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond