De Watermolen

Openingsuren

Maandag 08/06 11:00 - ...
Dinsdag 02/06 Gesloten
Woensdag 03/06 Gesloten
Donderdag 04/06 Gesloten
Vrijdag 05/06 11:00 - ...
Zaterdag 06/06 10:00 - ...
Zondag 07/06 10:00 - ...

Info

De Watermolen gelegen in de Waterstraat in Hamme heeft als grote troef dat ze in een mooi stukje groen aan de Oude Durme gevestigd zijn.
Je hebt hier tijdens uw etentje een prachtig uitzicht over de Oude Durme die er voor zorgt dat je u bij een mooie zonsondergang in een paradijs waant.
Buiten het uitzicht en lekker eten, kan je hier na een gezonde wandeling of fietstocht ook terecht voor een fris drankje en snacks op het terras terwijl de kinderen naar hartelust kunnen spelen in de speeltuin.
 

Restaurant, Taverne

Bij De Watermolen kan je terecht om gezellig te tafelen maar ook voor de kleine honger, snacks, visgerechten of vleesgerechten en proef zeker eens van de specialiteiten van het huis zoals paling, steak, appeltaarten,...
Door het vitaproject via Havian bent u zeker dat je een stukje vlees aan het eten bent dat met veel liefde behandeld is. De watermolen kan door het vitaproject van geboorte tot slachting volgen hoe de dieren verzorgd worden.
Heb je na een fikse wandeling zin in een vieruurtje bestel dan zeker een van de desserten zoals pannenkoeken, ijsjes, wafels, milkshakes,...
 

Feestzaal

De Watermolen beschikt over een feestzaal waar u uw trouwfeest, communie, doopsel, babyborrel, jubileum, ... kan organiseren.
De heerlijke keuken gecombineerd met het idyllische uitzicht maakt van De Watermolen de perfecte locatie voor elk feest.
 

Speeltuin

Kinderen zijn hier zeker ook welkom, ze kunnen zich gaan uitleven in de speeltuin en ondertussen kan je genieten van de rust dat het uitzicht je bezorgd. Ook voor tijdens uw feesten is dit zeker een extra troef, de kinderen gaan zich geen moment vervelen.
 
Kortom, wil je lekker eten, een mooie wandeling maken en nadien gezellig iets drinken of je feest organiseren dan is De watermolen het restaurant bij uitstek!
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief