Openingsuren

Maandag 03/10 Gesloten
Dinsdag 04/10 09:30 - 17:00
Woensdag 28/09 09:30 - 17:00
Donderdag 29/09 09:30 - 17:00
Vrijdag 30/09 09:30 - 17:00
Zaterdag 01/10 09:00 - 17:00
Zondag 02/10 Gesloten

Foto’s

Info

Koop de beste pralines bij Leonidas Hamme

In Hamme, gelegen tussen Waasmunster en Temse, vind je in de Kerkstraat 19 onze Leonidas winkel waar je bovenop de pralines en lekkere chocolade een glimlach krijgt bij je bezoek. Leonidas Hamme voorziet je dagelijks van de lekkerste chocolade met verrukkelijke vullingen. Ideaal om cadeau te geven aan iemand bijzonder of gewoon lekker voor jezelf. 
 

Pralines

Een assortiment waaruit je bijna niet kunt kiezen. Dat is wat we te bieden hebben. De meester-chocolatiers bij Leonidas maken pralines met de beste ingrediënten, op basis van chocolade met 100% pure cacaoboter. Deze combinatie zorgt ongetwijfeld voor tal van gelukzalige momenten. Leonidas is hofleverancier, alle pralines worden vervaardigd in België en kwaliteit is onze grootste troef!
 

Praline winkel

Pralines zonder palmolie met 100% pure cacaoboter. Tevens schakelt Leonidas ook over op duurzame cacao en zo dragen we zorg voor mens en natuur. Onze pralinewinkel in Hamme heeft een gemotiveerd team dat klaarstaat om je te voorzien van de lekkerste chocolade. 
 

Marsepein en Manon pasta 

Naast pralines bieden we lekkernijen aan zoals verschillende soorten marsepein en chocopasta's waaronder de Manon pasta. Voor de allerkleinsten zijn er in ons gamma lekkere Lollipops. De chocolade lolly's zijn gegoten in dierenvormen om het net dat tikkeltje leuker te maken voor de kinderen. 
 

Geschenkmand

Om een cadeau samen te stellen, geven we je de keuze uit verscheidene lokale artikelen zoals koffie en thee, maar ook advocaat. Ook een lekkere wijn en heerlijke koekjes kunnen deel uitmaken van jouw geschenkmand. Contacteer ons gerust en we stellen een persoonlijk geschenk samen.
 

Geschenken

Wil je een origineel geschenk geven voor een geboorte, verjaardag, Valentijn, eindejaar en al die belangrijke dagen, kom langs bij Leonidas Hamme in de Kerkstraat en maak je geliefden blij. Heb je een etentje met familie of een avondje onder vrienden? Schenk een heerlijk bedankje aan wie je uitnodigt.
 

Chocolade

Ontdek op elk moment van de dag het chocoladegenot van Leonidas. Ook in Hamme bieden we je favoriete pralines en chocolade. Je kunt het ook drinken, want naast pralines kan je genieten van de allerbeste chocolademelk dankzij de Pyramides. 
 

Chocolatier

Al de chocolade die je bij ons kunt vinden is samengesteld door meester-chocolatiers die de meest verfijnde ingrediënten gebruiken. Kom ons beslist een bezoek brengen en geniet van de beste chocolade van de hele wereld. Reis je naar het buitenland? Neem dan wat heerlijke pralines mee en de mensen zullen je dankbaar zijn!
 

Koffie

Je kan bij Leonidas Hamme gezellig genieten van een tas verse koffie of als het iets meer mag zijn, een Latte Manon of een verse thee. De koffiehoek van deze chocoladewinkel geeft je een moment van ontspanning en rust tijdens een drukke dag. 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Leonidas Hamme

Nieuws & Promoties

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Leonidas Hamme een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond