Openingsuren

Maandag 08/06 GeslotenGesloten
Dinsdag 09/06 GeslotenGesloten
Woensdag 10/06 11:00 - 21:00
Donderdag 11/06 11:00 - 21:00
Vrijdag 05/06 11:00 - 21:00
Zaterdag 06/06 11:00 - 21:00
Zondag 07/06 11:00 - 21:00

Info

't Schuurken Hamme

Brasserie 't Schuurken in Hamme laat u genieten van de heerlijke streekgerechten, lekkere snacks, de smakelijkste vis- en vleesgerechten, de lekkerste mosselen, aangepaste kindermenu’s en een uitgebreide wijnkaart. In de zomer is het heerlijk vertoeven op het groot zonneterras aan de brasserie met speeltuin in een groene omgeving. Ook zijn er de nodige faciliteiten voor mindervaliden.
 

A la carte

Dankzij de uitgebreide kaart van de brasserie kan u kiezen uit enkele kleine gerechten zoals een croque, kaas- en garnaalkroketten of een slaatje. Als hoofdschotel kan u kiezen uit vegetarische gerechten, vlees- of visgerechten. Brasserie ’t Schuurken is een absolute aanrader voor wie lekkere mosselen en ribbetjes wil eten in Hamme. Als dessert zijn de pannenkoeken en wafels erg geliefd.
 

Toegankelijke brasserie in het groen

’t Schuurken is ideaal om grote groepen te ontvangen. Uw wagen kan terecht op de ruime parking en de brasserie is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. In de kindvriendelijke brasserie in Hamme zijn eveneens honden toegelaten.
 

Speeltuin

Kinderen zitten vaak niet graag aan tafel te wachten op restaurant, daarom kunnen ze hun energie kwijt in de speeltuin en het springkasteel die zich op het domein van T' Schuurken bevinden, terwijl u van een gezellig etentje genieten.
 

Brasserie communiefeesten

’t Schuurken is dankzij de grote omvang ideaal om een communiefeest te organiseren. Contacteer de brasserie in Hamme voor de details.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief