Geys Metaal & Smeedwerken bv

Openingsuren

Maandag 02/10 Na afspraak
Dinsdag 03/10 Na afspraak
Woensdag 04/10 Na afspraak
Donderdag 05/10 Na afspraak
Vrijdag 06/10 Na afspraak
Zaterdag 07/10 Na afspraak
Zondag 08/10 Gesloten

Info

GMS: Voor al je smeed-, plaat-, las-, serie- en metaalwerken voor zowel particulier als industrie!

GMS is de afkorting van Geys Metaal- en Smeedwerken. Deze zaak is gekend voor zijn service en afwerking. Zij werken o.a. aan trappen, poorten, terrassen, tuinmeubelen en het lijstje gaat nog veel verder. Dankzij de studies van kunstambacht smeden is Geys Metaal- en Smeedwerken als het ware een expert op het gebied van smeed en laswerk. 
 

Samenstellen en lassen van constructie

Laswerken kunnen in jouw werkplaats doorgaan maar ook op een werfgebied. Naargelang het soort werk dat Patrick Geys met zijn team moet verwezenlijken, passen zij zich aan aan de werkplaats. Het samenstellen en lassen van de constructie gebeurd volledig volgens het plan. Het is ook geen probleem of het product al dan niet behandeld is. Alles wordt telkens gegalvaniseerd, gemetaliseerd of gepoedercoat.
 

Smeedwerken, metaalwerken

Zit je druk in het werk en heb je tijdelijk iemand nodig, geef Geys Metaal- en Smeedwerken dan zeker een seintje! je kan ze telefonisch bereiken en ook via hun website. http://www.gmssmeedwerken.be/ . Patrick Geys en zijn team staan klaar om jullie ter hulp te schieten. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Geys Metaal & Smeedwerken bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond