Openingsuren

Maandag 24/01 Gesloten
Dinsdag 25/01 09:00 - 12:0013:30 - 18:30
Woensdag 26/01 09:00 - 12:0013:30 - 18:30
Donderdag 27/01 09:00 - 12:0013:30 - 18:30
Vrijdag 28/01 09:00 - 12:0013:30 - 18:30
Zaterdag 29/01 09:00 - 12:3013:30 - 18:00
Zondag 23/01 Gesloten

Foto’s

Info

Iedereen is van harte welkom bij Juwelier Dries

Juwelier Dries is een gevestigde waarde in Hechtel-Eksel. Sinds meerdere jaren zijn zij de place-to-be voor iedereen die op zoek is naar een mooi juweel of een schitterende attentie. Ze zijn van alle markten thuis met hun uitgebreid assortiment aan uurwerken, juwelen en trouwringen. Voor ieders stijl is er wel een selectie aan producten aanwezig in de zaak. Ga gerust eens vergelijken en vind het ideale juweel of uurwerk!
 

Groot assortiment juwelen en uurwerken

Iedereen blijft graag trouw aan zijn/haar eigen stijl en bovendien is iedere persoon uniek. Om alle klanten de kans te geven om een juweel of uurwerk te vinden dat bij hun stijl aansluit, is er een groot assortiment beschikbaar in de zaak.

Een kleine blik uit het assortiment:

 

- Adidas - Alfex - Amici - Aurodesign - Bronzallure - Bruce - Cara - Casio  - D'euxx - Diamonfire - Diesel  - DKNY - Dufa uurwerken-Dulci Nea - Emporio Armani -  Festina - Fossil -Gemini - Geode parels-Guess - Hello Kitty  - Hugo Boss - ICE Watch - Lizzy -Liu jo-Lotus- Mémoire - Michael Kors - 950 Milano - MY iMenso - Naiomy - NONA   - Orage - Pandora -Paul Hewitt - Polar - Rebecca - Roca -Rosefield- Rodania - See You -Seiko-Sillis - Silver Rose - Spinning - Storm - Sueno - Swarovski - Ti Sento - Tissot  - TW Steel  - Viventy

 

Trouwringen

Trouwen is een van de belangrijkste momenten in het leven. Het is een bezegeling van de liefde tussen twee personen en het ultieme symbool daarvan is het dragen van een verlovingsring of trouwring. Juwelier Dries is zeer vereerd dat trouwers hun kwaliteitsvolle aanbod weten te waarderen. Koppels - of nerveuze vraagstellers - zijn er dan ook steeds welkom om samen het aanbod te bekijken / overlopen. Een mooie ring is immers al het halve antwoord.


Trouwringen : amici-auro design-dora-allerspanninga-duo-d'euxx-mémoire-traditions

 

NIEUW!!! Obaku uurwerken - Ania Haie juwelen

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Juwelier Dries

Winnaars Eindejaarsactie

Winnaars Eindejaarsactie

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews

Gelukkig Nieuwjaar... 10 Review door: Robert
Doe zo voort goed bezig en fijne... 9 Review door: Hertogs
Bedankt voor de goede en vriende... 10 Review door: Kelly
Doe zo verder... 8,8 Review door: Betty
Hele fijne feesten!... 10 Review door: Ine
JA ,zeer fijne mensen... 10 Review door: Maes
Top winkel met topmensen... 10 Review door: Ellen