1 2 Jump & Party / Zot van Zuut.

Openingsuren

Maandag 05/10 15:00 - 18:30
Dinsdag 06/10 15:00 - 18:30
Woensdag 07/10 15:00 - 18:30
Donderdag 01/10 15:00 - 18:30
Vrijdag 02/10 15:00 - 18:30
Zaterdag 03/10 Na afspraakNa afspraak
Zondag 04/10 Na afspraakNa afspraak

Foto’s

Info

Organiseert u een feestje en bent u op zoek naar decoratie en animatie? Dan bent u bij Zot van Zuut (1 2 Jump & Party) in Heist-op-den-Berg aan het juiste adres.

Bent u op zoek naar een passend geschenk? Probeer dan de geschenkmanden of pralines van Zot van Zuut (1 2 Jump & Party) eens.
 

Feestgerief en decoratie

Geeft u een feest binnenkort? Dan mogen feestartikelen zoals confetti en serpentine niet ontbreken.

Nog typisch aan feesten zijn natuurlijk ballonnen. Ga eens langs bij 1 2 Jump & Party en ontdek de verschillende ballondecoraties zoals ballonpilaren en modelleerballonnen. Ook heliumflessen kan u hier verkrijgen.
 

Pinata

Wilt u een echte pinata op uw feest? Dit object gevuld met snoep is een attractie op zich tijdens elk feest. Ga voor de gekende ezel pinata, of kies er eentje in de vorm van een handtas voor een meisjesfeest, kerstboom, of piratenschip voor de stoere jongens.
 

Springkasteel

Hoe kinderen bezighouden op een feest? Met een springkasteel natuurlijk. Met een springkasteel in de tuin bespaart u uzelf de moeite om nog vele extra activiteiten uit te werken, aangezien deze attractie zorgt voor uren plezier.

1 2 Jump & Party biedt u een slecht weer garantie op springkastelen. Bij slecht weer voorspelling kan u kosteloos annuleren tot 24 uur voor levering.
 

Animatiespelen

Gezelschapspelen zijn altijd leuk, maar kunnen vaak moeilijk met een grote groep gespeeld worden. Daarom heeft 1 2 Jump & Party verschillende gezelschapsspelen op groot niveau. Zo vindt u hier animatiespellen zoals mikado XL, domino XL  jenga XL, een ringenspel, darts en mens erger je niet XL.
 

Feestmateriaal huren

Wanneer u eten wil serveren op uw feest, kan u bij 1 2 Jump & Party feestmateriaal huren om uw eten warm te houden. Ook bestek en glazen, alsook kartonnen bordjes voor kinderfeesten vindt u hier.

Contacteer 1 2 Jump & Party voor een spetterend feest.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief