Openingsuren

Maandag 25/09 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 26/09 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 27/09 GeslotenGesloten
Donderdag 21/09 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 22/09 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 23/09 Na afspraakNa afspraak
Zondag 24/09 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Ontdek Bellezza schoonheidsinstituut

Als je een plek zoekt waar je volledig in de watten wordt gelegd, dan ben je bij Bellezza Schoonheidsinstituut aan het juiste adres. Onder leiding van zaakvoerster An Van Genechten, biedt Bellezza een scala aan diensten aan die ervoor zorgen dat je zowel van binnen als van buiten straalt.

 

Je persoonlijke afslankadviseur

Wil je afvallen, maar weet je niet waar te beginnen? Bellezza is hier om je te helpen. Met onze expertise in doelgerichte en snelle afslankmethoden kunnen we je helpen om je probleemzones aan te pakken. Met behulp van BodySculptor, een ontspannende en relaxerende afslankmethode, leer je jouw lichaam kennen en werk je aan eerlijke resultaten.

 

Cellulitis en huidverbetering

Bellezza biedt ook specifieke behandelingen aan zoals cellulitisbehandeling en huidverbetering. Met onze esthetische behandelingen, volledig afgestemd op je huid en lichaam, zorgen we voor een stralende huid en een slank silhouet. Onze LPG  endermologie technieken helpen je om cellulitis te verminderen en je huid strakker te maken.

 

Jouw wellness- en schoonheidssalon

Maar we zijn meer dan alleen een plek voor afslanken en huidverbetering. Bij Bellezza kun je ook terecht voor allerlei schoonheidsbehandelingen. Of je nu op zoek bent naar een manicure, pedicure, gelaatsverzorging, make-up, kunstnagels,  wij hebben alles wat je nodig hebt om je van top tot teen te verzorgen.

 

Veilige en effectieve behandelingen

Of je nu vragen hebt over afslanken, voedingssupplementen, suikerontharing, huidverbetering,... we staan altijd klaar om je te helpen. Neem contact op met Bellezza Schoonheidsinstituut via telefoon voor meer info, of boek direct online je afspraak.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Bellezza Schoonheidsinstituut een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond