Dierenarts Nijs Johan

Openingsuren

Maandag 04/12 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 05/12 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 06/12 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 07/12 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 08/12 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 02/12 Na afspraakNa afspraak
Zondag 03/12 Na afspraakNa afspraak

Foto’s

Info

Dierenarts Nijs Johan in Itegem, Heist-op-den-Berg, is uw dierenarts voor al uw huisdieren.
Niet alleen honden en katten zullen hier de verzorging krijgen die ze verdienen, maar ook cavia's, konijnen en vogels of andere kleine dieren kunnen hier terecht. Johan Nijs heeft ruim 30 jaar ervaring met kleine huisdieren. Of het nu om tandheelkunde, chirurgie of neuraal therapie (pijnbestrijding met een spuitje)  gaat, bij Dierenarts Nijs Johan bent aan het juiste adres voor een deskundige verzorging van uw huisdier.
 

Behandelingen huisdieren

U kunt bij Johan Nijs zowel terecht voor de jaarlijkse vaccinaties voor uw huisdier, als voor operaties zoals het uitvoeren van sterilisatie. Dierenarts Nijs Johan houdt uw huisdier na de operatie nog even in de praktijk te Heist-op-den-Berg ter observatie. Zo kan de dierenarts uw huisdier net na de operatie nog even extra goed in de gaten houden.
 

Afvallen en uw huisdier

Merkt u dat uw huisdier zich moe en futloos voelt? Kampt uw huisdier met overgewicht? Net zoals bij mensen, is overgewicht bij dieren ongezond. De dierenarts helpt u met een dieet op maat voor uw huisdier. Zo is uw huisdier snel verlost van de overtollige kilo’s en meteen weer een pak gezonder. Met een urine- of bloedonderzoek bij Dierenarts Nijs Johan kan snel vastgesteld worden wat de oorzaak is. Johan raadt u aan om telkens met de juiste voeding te werk te gaan, Hills is een zekere aanrader.

Elke nieuwe patient krijgt vanaf heden een welkomspakketje bij zijn eerste bezoek.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Dierenarts Nijs Johan een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond