Openingsuren

Maandag 24/01 09:30 - 18:00
Dinsdag 18/01 09:30 - 18:00
Woensdag 19/01 09:30 - 18:00
Donderdag 20/01 GeslotenGesloten
Vrijdag 21/01 09:30 - 18:00
Zaterdag 22/01 09:30 - 18:00
Zondag 23/01 09:30 - 12:30

Info

Bent u op zoek naar kledij voor uw tienerzoon of -dochter? Dat kan een hele klus zijn, want tieners kunnen behoorlijk kieskeurig zijn! Daarom is er Djeans Teenstore: de speciaalzaak voor tienerkledij. 
 

Street, urban en skate

Kom genieten van de ruimste keuze aan street en urban wear, tiener-en juniorkleding.  Alles wat uw puber wenst. Van kledij tot schoenen en meer. Sinds kort biedt Djeans Teenstore ook skateboards + stuff aan! Ontdek skateboards en alle benodigdheden en onderdelen van de merken HABITAT - CHOCOLATE - ELEMENT - GIRL - ALMOST - INDEPENDENT - PLANB - VENTURE - THUNDER - ROYALE - ENJOI -MONKEY - DGK - ... Daarnaast biedt Djeans Teenstore een breed assortiment backpacks & bags, headphones, wallets, petten en meer aan. 
 

Kwaliteit en service

Djeans Teenstore staat niet alleen garant voor kwaliteitsvolle producten van de beste merken, maar ook een goede service. Haar medewerkers staan altijd paraat tieners verder te helpen met stijladvies en antwoorden op alle mogelijke vragen en suggesties. Verder is het interessant om te weten dat uw klantenkaart geldig is in zowel Bizzar als bijbehorende teenstore Djeans. Ook waardebons zijn geldig in beide winkels.

 

Heeft u nog vragen of opmerkingen, of wilt u het aanbod van Djeans zelf aanschouwen? Spring dan eens binnen in de winkel of bezoek de webshop, http://storesquare.be/shop/djeans-bizzar.

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Djeans

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews

De beste wensen en een goede gez... 10 Review door: Janssens
Vriendelijk rnHulp indien no... 10 Review door: Inge
Beste wensen voor het nieuwe jaa... 9,5 Review door: Monica
Doe zo verder - super sympathiek... 10 Review door: Frank
Top!... 7,8 Review door: Vince
Top service!... 8,3 Review door: Rayan
Wij wensen je nog vele gelukkig... 10 Review door: Anne