Openingsuren

Maandag 29/11 09:00 - 18:00
Dinsdag 30/11 GeslotenGesloten
Woensdag 01/12 09:00 - 18:00
Donderdag 02/12 09:00 - 18:00
Vrijdag 03/12 09:00 - 18:00
Zaterdag 04/12 09:00 - 17:00
Zondag 28/11 09:00 - 12:00

Info

Voor de heerlijkste belegde broodjes en enorme verzameling groenten en fruit, zowel exotisch als inheems, samen met nog eens een ruime keuze aan stukken vlees, brood en kaas voor klein- én groothandel kan u terecht bij Groenhuis!
 

Traiteur en broodjeszaak

Groenhuis voorziet u van allerhande heerlijke verse gerechten en lekkere belegde broodjes. U vindt er onder meer lekkere pasta’s, frisse salades en heerlijke warme of koude schotels. Het aanbod wordt om de zoveel tijd een keer grondig aangevuld, dus kom zeker regelmatig eens langs om te proeven van al het nieuwe lekkers! Ook voor een lekkere kaasschotel of fruitmand bent u hier aan het juiste adres, ideaal als dessert of voor tussendoor, voor u en uw gezin, voor gasten, of voor op een familiefeest.
 

Groenten en fruit, vlees, vis, gourmet, BBQ en meer

U kan rekenen op de lekkerste en meest verse groenten en fruit, goed voor een geslaagde maaltijd, bij Groenhuis! Zij bieden u een enorme selectie aan verse plantaardige en dierlijke producten aan, waaronder exotische vruchten, bessen, kruiden, olijven, paddenstoelen, Italiaanse en Franse delicatessen, rauwkost, lappen vers vlees en vis in verschillende groottes en nog zoveel meer. Naast losse verkoop doet Groenhuis ook aan het samenstellen van speciale schotels voor fondue, barbecues, gourmets en meer.
 

Catering op uw receptie, feest of evenement en groothandel

Als u niet naar Groenhuis komt, kan u altijd Groenhuis naar u laten komen! Zij staan in voor heerlijke maaltijden naar keuze op uw doopfeest, trouw, receptie of ander evenement, groot of klein. Voor meer info kan u altijd contact opnemen met Groenhuis. Daarnaast kan u ook als restaurant, school of bedrijf steeds op hen beroep doen voor de bevoorrading van vlees, vis, groenten en fruit, bewerkt in de mate dat u dat wenst.
 
Heeft u nog vragen of wenst u een bestelling of reservatie te maken? Neem dan contact op via het nummer 015/22 05 05. Indien u het aanbod voor kleinverkoop of de traiteursdienst zelf wenst te aanschouwen, springt u gerust eens binnen!

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/