Kapsalon Pelo

Openingsuren

Maandag 01/07 Gesloten
Dinsdag 02/07 08:30 - 18:00
Woensdag 03/07 08:30 - 18:00
Donderdag 27/06 08:30 - 18:00
Vrijdag 28/06 08:30 - 18:00
Zaterdag 29/06 08:00 - 16:00
Zondag 30/06 Gesloten

Foto’s

Info

Bij Kapsalon Pelo in Heist-op-den-Berg bent u prioriteit. Van het moment dat u de kapperszaak binnenwandelt, tot het moment dat u tevreden buiten loopt met het kapsel dat u altijd al wilde. Met vele jaren ervaring en een brede collectie van de beste producten streeft de kapper ernaar om het welzijn van iedere klant op hoogstaand niveau te houden. Bij Kapsalon Pelo kunnen mannen, vrouwen en kinderen terecht voor een nieuwe snit met bijhorende haarverzorging.

Kapsalon Heist-op-den-Berg 

Wilt u zich een volledig nieuwe, frisse look aanmeten en volledig ontspannen? Deze kapper zorgt dat uw haren optimaal verwend worden. In het kapsalon te Heist-op-den-Berg kan u steeds rekenen op een vriendelijk onthaal in een aangename sfeer en een service van topkwaliteit. Iedereen kan bij Kapsalon Pelo terecht voor een nieuwe look of een opfrissing van het huidige kapsel. De kapper verzorgt haren van zowel mannen als vrouwen en ook uw kinderen zijn hier van harte welkom voor een hip, jeugdig kapsel.

Haarkleuring

Tijd voor een nieuwe haartint? Grijze haren wegwerken? Of wenst u maar een gedeeltelijke haarkleuring via balayage techniek? Kapsalon Pelo zorgt voor de perfecte haarkleuring.

Opsteekkapsel

Kapsalon Pelo voorziet u graag van een elegant, trendy of speels opsteekkapsel. Moet u naar een trouwfeest? Doet uw dochter haar communie? Voor elke gelegenheid creëert Kapsalon Pelo een gepast feestkapsel dat de hele dag goed blijft liggen.

Ligging en routebeschrijving