Openingsuren

Maandag 26/02 Gesloten
Dinsdag 27/02 09:00 - 18:00
Woensdag 28/02 09:00 - 18:00
Donderdag 29/02 Gesloten
Vrijdag 01/03 09:00 - 18:00
Zaterdag 02/03 09:00 - 16:00
Zondag 03/03 Gesloten

Foto’s

Info

Bekom jouw droomkapsel dankzij Kapsalon Pelo

Bij Kapsalon Pelo in Heist-op-den-Berg ben jij prioriteit. Vanaf het moment dat jij de kapperszaak binnenwandelt, tot het moment dat jij tevreden buiten loopt met het kapsel dat je altijd al wilde. Met vele jaren ervaring en een brede collectie van de beste producten streeft de kapper ernaar om het welzijn van iedere klant op hoogstaand niveau te houden.
 

Kapsalon Heist-op-den-Berg

Bij Kapsalon Pelo kunnen mannen, vrouwen en kinderen terecht voor een nieuwe snit met bijhorende haarverzorging. Vind je dat het tijd is om een volledig nieuwe, frisse look aan te meten en is het nodig om een momentje volledig te ontspannen? Lotte zorgt ervoor dat jouw haren optimaal verwend worden. In het kapsalon kan je steeds rekenen op een vriendelijk onthaal in een aangename sfeer en een service van topkwaliteit. Iedereen kan bij Kapsalon Pelo terecht voor een nieuwe look of een opfrissing van het huidige kapsel. De kapper verzorgt haren van zowel mannen als vrouwen en ook kinderen zijn hier van harte welkom voor een hip, jeugdig kapsel.
 

Haarkleuring

Tijd voor een nieuwe haartint? Grijze haren wegwerken? Of wens je maar een gedeeltelijke haarkleuring via balayage techniek? Kapsalon Pelo zorgt voor de perfecte haarkleuring. Lotte werkt enkel met professionele producten die de verzorging van jouw haar optimaal zullen verbeteren.
 

Opsteekkapsel

Kapsalon Pelo voorziet jou graag van een elegant, trendy of speels opsteekkapsel. Moet je naar een trouwfeest? Doet jouw dochter haar communie? Voor elke gelegenheid creëert Kapsalon Pelo een gepast feestkapsel dat de hele dag goed blijft liggen. Ga zeker langs of je kan Lotte steeds contacteren indien je nog meer informatie wenst over de diensten van dit gezellige en trendy kapsalon.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Kapsalon Pelo een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond