VAN DE VELDE KEUKENS BVBA

Openingsuren

Maandag 22/07 Gesloten
Dinsdag 23/07 Na afspraak
Woensdag 24/07 Na afspraak
Donderdag 25/07 Na afspraak
Vrijdag 26/07 Na afspraak
Zaterdag 27/07 Na afspraak
Zondag 28/07 Gesloten

Foto’s

Info

Van De Velde Keukens: maatwerk op wens van de klant

Al meer dan 50 jaar is Van De Velde Keukens een bekende naam in België. In onze hedendaagse cultuur krijgt de keuken steeds meer belang als een gezellige en functionele leefruimte. Hierdoor groeit de vraag naar kwaliteitskeukens en wordt de standaard steeds hoger gelegd. Bij Van De Velde kiezen klanten die hun keuken, dressing of maatkast willen aanpakken, resoluut voor maatwerk, hoge kwaliteit en een perfecte afwerking.

Het is al snel duidelijk dat Van De Velde Keukens geen gewoon bedrijf is. Hier ben je geen nummer in de rij, maar een klant met een naam. Je wordt direct professioneel geholpen bij vragen of opmerkingen. Dankzij het vakmanschap, de hoogwaardige materialen en getrainde medewerkers verloopt elk project altijd op tijd en binnen het geplande budget.
 

Jouw keuken: functionaliteit en kwaliteit

Bij Van De Velde Keukens begrijpen ze dat een keuken meer is dan alleen een ruimte om te koken. Een keuken van Van De Velde is niet alleen praktisch, maar onderscheidt zich ook door functionaliteit, kwaliteit en een stijl die perfect aansluit bij jouw gezin en de rest van je huis. Of je nu een tijdloze, moderne, landelijke of trendy keuken wilt, bij Van De Velde Keukens zorgen ze ervoor dat jouw keuken aanvoelt als een thuis. Hier kun je niet alleen koken, maar ook eten, praten, feesten, plannen of simpelweg ontspannen en genieten van het leven. 

Bij Van De Velde Keukens nemen ze totaalprojecten op zich, waardoor je van begin tot eind ontzorgd wordt. Ze zorgen voor het ontwerpen van de plannen, het kosteloos verwijderen van je oude keuken, een breed assortiment aan elektrische en inbouwapparatuur om uit te kiezen, en een uitstekende klantenservice na de verkoop. Dit alles zorgt ervoor dat je met een gerust hart kunt uitkijken naar je nieuwe ruimte en zorgeloos kunt slapen.

Het werken met topkwaliteit impliceert uiteraard de keuze voor elektro- en inbouwtoestellen van gerenommeerde en betrouwbare merken. Bij Van De Velde Keukens worden merken zoals AEG, Bosch, Bauknecht, Miele, Smeg, Siemens en Whirlpool geselecteerd, die stuk voor stuk zorgen voor een plezierige kookervaring, ongeacht het budget van de klant.
 

Walk-in dressings en badkamerkasten: opgeruimd staat netjes!

Wellicht ervaar je een tekort aan opbergruimte in je slaapkamer of heb je simpelweg een ongebruikte kamer. Sommige huizen en appartementen hebben ook te maken met beperkte ruimte vanwege een schuin dak. Gelukkig heeft Van De Velde Keukens een oplossing: een op maat gemaakte dressing of inloopkast.

Dit verschijnsel is al geruime tijd bekend, maar de laatste jaren wint het steeds meer aan populariteit. Door de mogelijkheid om comfortabel rond te lopen in een ruimte waar je kleding en accessoires netjes zijn opgeborgen, kun je als het ware je eigen kledingkast "shoppen". Deze kasten worden volledig op maat gemaakt en aangepast aan jouw specifieke wensen.

Dit geldt ook voor badkamerkasten: deze meubelstukken kunnen volledig op maat worden gemaakt volgens jouw specifieke voorkeuren. Het verschil is dat deze kasten volledig vochtbestendig zijn en gemakkelijk te onderhouden. Wat betreft stijl, maakt het niet uit. Ook hier is er voor ieder wat wils.
 

Neem contact op voor meer informatie

Bij Keukens Van De Velde draait alles om vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Van tijdloos tot modern, van landelijk tot trendy, bij Keukens Van De Velde vind je de perfecte keuken die niet alleen functioneel is, maar ook een weerspiegeling is van jouw unieke stijl en persoonlijkheid.

Kies voor Keukens Van De Velde en laat je verwonderen door hun passie voor maatwerk, hoogwaardige materialen en betrouwbare merken. Stap binnen in een keuken die niet alleen een plek is om te koken, maar ook een warme en gezellige leefruimte waarin herinneringen worden gemaakt en gedeeld. Bij Keukens Van De Velde creëren ze meer dan alleen keukens, ze creëren een thuis waarin je kunt genieten van het goede leven.

Ligging en routebeschrijving