Van Den Broeck

Foto’s

Info

Elektriciteitswerken Gert Van den Broeck BVBA

In het jaar 2003, werd het fundament gelegd voor het bedrijf Elektriciteitswerken Gert Van den Broeck BVBA, dat aanvankelijk bescheiden opereerde als een VOF. Doorheen de jaren evolueerde deze jonge en veelbelovende onderneming in het jaar 2007 tot een BVBA. Gedurende dit opwindende traject van groei, heeft het bedrijf continu oog gehouden voor de opkomende trends in de branche, en zet tot op vandaag deze dynamische benadering voort.

Met een schat aan ervaring en expertise opgebouwd over de jaren, heeft Elektriciteitswerken Gert Van den Broeck BVBA zich op indrukwekkende wijze gespecialiseerd in een breed scala aan elektriciteitswerken. Van het verfijnd aanleggen van bedradingen in particuliere woonhuizen tot het doortastend implementeren van elektriciteitsinfrastructuur in industriële omgevingen, het bedrijf heeft bewezen flexibel en bedreven te zijn in diverse facetten van dit complexe vakgebied.

Doch gaat de veelzijdigheid van Elektriciteitswerken Gert Van den Broeck BVBA verder dan slechts traditionele elektrische installaties. Het is een plek waar innovatie en moderne technologieën samenkomen, waarbij het aanbod reikt tot domotica-oplossingen die je woon- en werkcomfort naar een geheel nieuw niveau tillen. Bovendien kunnen klanten erop vertrouwen dat het bedrijf zich bewezen heeft in het aanleggen van nauwkeurige databekabeling, en in het implementeren van geavanceerde automatiseringsoplossingen voor poorten en hekken. 

Ook in de wereld van communicatie en beveiliging, blijft Elektriciteitswerken Gert Van den Broeck BVBA een betrouwbare partner. Het bedrijf staat paraat om hoogwaardige systemen voor videofonie en parlofonie te integreren, waarmee de controle en toegang tot gebouwen op een geavanceerde en gebruikersvriendelijke wijze wordt geregeld.
 

Nieuwbouw en renovaties: voor particulieren en industrie

Bij het uitwerken van je elektrische installatie zijn er verschillende belangrijke aspecten om rekening mee te houden. Door jezelf de juiste vragen te stellen zul je uiteindelijk uitkomen op een elektrisch systeem dat perfect aansluit op je behoeften.

Beginnend met de eerste beslissing, moet je overwegen of je wilt kiezen voor een traditionele elektrische installatie of je de voorkeur geeft aan de moderne voordelen van domotica. Deze keuze bepaalt de mate van automatisering en controle die je, desnoods op afstand, zult hebben over je elektrische apparaten en systemen.

Een ander belangrijk aspect is het aantal stopcontacten dat je nodig hebt. Door dit nauwkeurig te bepalen voor elke ruimte, kun je ervoor zorgen dat er voldoende aansluitingen. Daarnaast is het essentieel om na te denken over de beste locaties voor de stopcontacten, rekening houdend met de indeling van je meubels en de functie van de ruimtes.

Daarnaast is het van belang om na te denken over de plaatsing en bediening van lichtpunten. Overweeg de ideale locaties voor al je lichtbronnen in elke ruimte en beslis hoe je ze wilt bedienen: gebruik je liever traditionele schakelaars, dimmers of ga ja via een geïntegreerd domoticasysteem?

Veiligheid is ook een prioriteit bij het plannen van je nieuwe elektrische installatie. Je zult moeten beslissen of je graag over videobewaking beschikt of dat een eenvoudige parlofoon voldoende is voor wat betreft communicatie en toegangscontrole. Voor extra veiligheidsoverwegingen kun je kiezen voor een alarmsysteem. Dit kan een systeem zijn met inbraakdetectie, rookmelders en andere functies, zodat je in alle gevallen op je beide oren kan slapen. 

Meer complex zijn natuurlijk de elektrische installaties voor de nieuwbouw van industriële toepassingen. Ook hier kan Elektriciteitswerken Gert Van den Broeck BVBA de ideale partner voor je zijn. Van plaatsing tot onderhoud: voor alles wordt gezorgd, rekening houdend met de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Ook voor het onderhoud van elektrische machines kun je bij hen terecht. 
 

Neem nu contact op voor meer informatie

Gratis vrijblijvende offerte nodig voor je project? Vragen over wat Elektriciteitswerken Gert Van den Broeck BVBA voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met hen op. Ze helpen je graag verder met al je praktische vragen en overwegingen. 

Ligging en routebeschrijving