Van Espen Luc en zoon bvba

Foto’s

Info

Van Espen Luc uit Heist-op-den-Berg staat ten dienste van zowel particulier als industrie. De vakman voorziet uw woning of bedrijfsgebouw van verwarming met gas en mazout of zonne-energie, en staat in voor het afstellen van branders met wettelijk attest. Van Espen Luc is eveneens gespecialiseerd in Ultrasonic detectie voor stookolietanks, staat in voor de plaatsing en sanering van stookolietanks, verzorgt leidingwerk en voorziet u van perslucht.
 

Zonne-energie en warmtepomp

Energieprijzen gaan al jarenlang in stijgende lijn. Vele gezinnen zoeken daarom naar alternatieve manieren om energie aan te kopen. Bent u ook op zoek naar een duurzame en milieuvriendelijke manier om uw woning te voorzien van energie? De vakman uit Heist-op-den-Berg zet graag samen met u een stap in de goede richting door het verzorgen van zonne-energie in uw woning.
 

Plaatsing en controle stookolietanks

De installatie van een nieuwe tank moet gebeuren volgens bepaalde voorschriften. Dat houdt in dat er steeds een erkend technicus aanwezig moet zijn bij de installatie van de nieuwe tank. Van Espen Luc heeft hierin heel wat expertise en garandeert zo steeds een veilig en grondig afgewerkte klus. 
 

Perslucht

Van Espen Luc voorziet u graag van perslucht. Dit is een veilig medium bestaande uit samengeperste lucht en wordt onder andere gebruikt om motoren, machines en gereedschappen mee aan te drijven, of om banden mee op te pompen.

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Van Espen Luc en zoon bvba een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond