Dakwerken bv Willems Freddy

Foto’s

Info

Heeft u dakwerken die u het liefst overlaat aan een zelfwerkend patroon met ervaring? Dan is Dakwerken Willems Freddy de onderneming die u zoekt!
 

Alle dakrenovatie en aanleg

Het maakt niet uit of u nu een dak wilt laten aanleggen of renoveren, of u nu een plat of hellend dak heeft of uit welk materiaal het bestaat: Dakwerken Willems Freddy zorgt dat de klus geklaard wordt. Deze ondernemer is gespecialiseerd in natuurleien daken, maar ook lood- en zinkwerken en daktimmerwerk behoren tot de aangeboden diensten. Met zijn jarenlange ervaring en materiaal van enkel de hoogste kwaliteit garandeert Dakwerken Willems Freddy u steeds weer een geslaagde klus. 
 

Service inbegrepen

De service van Dakwerken Willems Freddy omvat niet alleen een goed afgewerkte klus met kwaliteitsvol materiaal, maar nog heel wat meer. Zo kan u steeds rekenen op begeleiding en advies, zodat Dakwerken Willems Freddy steeds in samenwerking met de klant weet uit te zoeken wat het beste past binnen diens noden en budget. Verder gebeuren alle werken in een zo strak mogelijk tijdsschema, en tegen een voordelige prijs! 

laat uw dak water door, is het beschadigd na een storm of legt u een nieuw dak aan? Neem dan gauw contact op met Dakwerken Willems Freddy, en vraag naar de gratis volledig vrijblijvende prijsofferte. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief