Frituur Bientje

Openingsuren

Maandag 18/10 GeslotenGesloten
Dinsdag 19/10 GeslotenGesloten
Woensdag 20/10 16:00 - 00:00
Donderdag 21/10 16:00 - 00:00
Vrijdag 22/10 16:00 - 01:00
Zaterdag 23/10 16:00 - 01:00
Zondag 24/10 16:00 - 00:00

Foto’s

Info

Voor een heerlijk frietje moet u vlakbij het station te Hemiksem zijn, want daar vindt u Frituur Bientje!
 

Heerlijk friet met heel wat vleesjes en burgers

Frituur Bientje is een begrip in Hemiksem en omstreken, en dat is begrijpelijk want u vindt er de heerlijkste frietjes van de streek! Bij deze frietjes, met of zonder zout, kan u dan nog een heerlijk vleesje naar keuze nemen: een lekkere berehap, vleeskroket, frikandel, kipsaté, kippennuggets of bitterballen, om maar een klein deel van het aanbod op te noemen. Naast al deze lekkere vleesjes is er ook een ruim aanbod aan lekkere hamburgers om te eten, waaronder de klassieke hamburger van het huis, de baconburger en de kippenhamburger. Maak dit af met mayonaise, ketchup, andalouse, curry, tartaar of een ander lekker sausje naar keuze en geniet!
 

Spaghetti, stoofvlees en andere huisbereide gerechten

Frituur Bientje biedt naast frieten en de bijbehorende lekkere snacks ook nog heel wat lekkere huisbereide gerechten aan. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere spaghetti, kippengoulash of heerlijk Vlaams stoofvlees. Ook de kip- en varkenssaté en de shaslik zijn vers bereid. Voor de dorstigen onder u zijn er gekoelde frisdranken voor bij de maaltijd, smakelijk!
 

Belegde broodjes

Naast al het voorgaande kan u bij Frituur Bientje ten slotte ook rekenen op heerlijke vers belegde broodjes. Deze worden steeds belegd met lekkere verse ingrediënten voor een frisse smaak. U heeft de keuze tussen heel wat smaken, waaronder bijvoorbeeld broodje smos, club kaas of hesp en enkele warme broodjes, zoals een broodje mexicano.
 
Loopt het water u ook al in de mond? Kom dan eens langs de frituur en geniet!Het Bientjes-Team staat klaar om u warm te ontvangen.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/