Openingsuren

Maandag 29/11 Gesloten
Dinsdag 30/11 10:00 - 18:00
Woensdag 01/12 10:00 - 18:00
Donderdag 02/12 10:00 - 18:00
Vrijdag 03/12 10:00 - 18:00
Zaterdag 04/12 10:00 - 18:00
Zondag 28/11 Gesloten

Info

Axent is jouw trendy boetiek voor grote maten in damesmode

De zaak Axent legt de klemtoon op damesmode voor groter maten. Zaakvoerster Marianne vindt het heerlijk om rondere dames te zien stralen in de kleding die zij aanbiedt. Er is een ruim assortiment uit jurken, rokken, broeken, truien, mantels tot accessoires. 
 

Damesmode voor grote maten

De minder zelfzekere vrouw die binnenwandelt bij Axent, krijgt steeds bewonderende blikken als ze de zaak van Marianne verlaten. Dit is namelijk haar missie. Ben je nieuwsgierig om de prachtige collectiestukken te bekijken, dan kan je alvast een keertje surfen naar de website https://grote-maten.shop/collections/all.
 

Kleur- en stijlconsulente

Marianne houdt meer van een persoonlijke aanpak in een huiselijke sfeer, waardoor ze geen analyses maakt maar al te graag advies geeft over kleur en stijl. Ze heeft een succesvolle opleiding gevolgd als kleur- en stijlconsulente waardoor ze met veel plezier advies verder geeft op anderen.
 

Outlet damesmode

Naast het zorgen voor verbluffende, nieuwe collecties zijn er ook kleding uit vorige collecties aan de scherpste prijzen te vinden bij de outlet van Axent. Maak jouw keuze uit de leukste XL items aan 50% korting en meer! Je kan het aanbod alvast bekijken via deze link: https://grote-maten.shop/collections/outlet. Voel je zelfzeker en ga voor een trendy look dankzij Marianne van Axent, jouw trendy boetiek voor grote maten in damesmode!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/