Gelieve javascript te activeren.

Ambachtelijke Slagerij Verheyden

Openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 08:00 - 12:3013:30 - 18:30
Donderdag 08:00 - 12:3013:30 - 18:30
Vrijdag 08:00 - 12:3013:30 - 18:30
Zaterdag 08:00 - 18:00
Zondag Gesloten

Foto’s

Info

Wij heten u van harte welkom in ons nederig dorpje Herent, klein maar fijn!
 
Ik, Joke Verheyden, zaakvoerder van de Ambachtelijke Slagerij, woon al sinds mijn 3 jaar in dit dorp, dus niet geboren - wel getogen. Mijn vader Jan Verheyden heeft sinds toen (1979) tot en met 2009 deze zaak en mij onder zijn vleugels gehad en geeft nu stilaan de fakkel door. De geschiedenis van onze slagerij gaat nog wat verder terug dan 1979. Slagerskoppel Frans en Anna zijn onze voorgangers, zij stichtten de slagerij aan de Mechelsesteenweg in 1939.

 

Wat kan je verwachten van onze slagerij?

- Vers inlands en kwaliteitsvlees (rund, varken en gevogelte)
- Nog veel zelfbereide ambachtelijke producten zoals charcuterie van paté tot hespenworst, gehaktkoek, kop, gezouten & gerookte producten, enz…
 
Onze toppers zijn voornamelijk gehakt en pensen, waar mensen van buiten de regio graag onze slagerij voor bezoeken.
 

Winnaars Eurobeef-vakwedstrijd

 In 2011en 2013 wonnen we prijzen op de Eurobeef vakwedstrijd voor beenhouwers en slagers.  Onze jagersworst, gebakken paté, pensen, geperste kop, filet d’anvers, kalfskop in ’t zuur, ambachtelijke gekookte hesp en gerookte hesp vielen daar in de prijzen.

Op onze etiketten in de toog kan je zien welke producten huisbereid  zijn, alsook of het product lactose- en glutenvrij is!
 
Ondanks dat u misschien niet steeds alles kan zien liggen in de toog mag u er wel naar vragen. Ook wanneer je meer info wenst over ingrediënten of bereidingen, staan wij tot uw dienst. 
Wij zullen u steeds zo goed mogelijk proberen te helpen!
 

Ligging en routebeschrijving

Geef ons een review

Vriendelijkste Handelaar

Stem op Ambachtelijke Slagerij Verheyden als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden

Reviews