Openingsuren

Maandag 01/07 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 25/06 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 26/06 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 27/06 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 28/06 GeslotenGesloten
Zaterdag 29/06 GeslotenNa afspraak
Zondag 30/06 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

De mooiste doopsuikers en geschenken vind je bij Het Suikerideetje

Het ruim assortiment van Het Suikerideetje te Veltem-Beisem bij Herent, kan je zowel in ons winkeltje op afspraak bewonderen als online via onze vernieuwde webshop www.hetsuikerideetje.be.  Je vindt er geboortebedankjes en geschenken voor alle mooie momenten zoals geboortes, communies, huwelijken, jubileums, bedankingen voor personeel of einde schooljaar geschenken.
 

​Meter/Peter vragen

De leukste/mooiste geschenken met een vraagje om meter/peter te vragen vindt je bij Het Suikerideetje.  Dit van zowel prachtige luxe dozen gevuld met wat leuks, waar men zeker geen neen kan opzeggen als een doosje met een vraagje,  een vacature voor meterschap, kaarsje met tekst "Wil jij mijn meter zijn?,  luxe doos "Wil jij mijn stoere peter zijn?",  een leuke vrachtwagen "Wil jij mijn peter worden?",  GINiale peter worden, GINiale meter worden, "Wil jij mijn knuffelmeter zijn?", een toekomstige fietsende peter,  Sweethearts juweeltjes zoals armbandje of sleutelhanger "Wil jij mijn meter zijn?"
 

Pampertaarten, geboortegeschenken

Komt er een nieuwe baby in de familie of vrienden, ga dan voor een origineel geschenk van bij Het Suikerideetje. Zij maken de leukste pampertaarten en hebben de mooiste geboortegeschenken zoals spaarpotten, nachtlampjes en zachte knuffeltjes.  Onze pampertaarten met knuffel of lampje zijn alvast één van onze toppertjes.
 

Geboortekaartjes, huwelijkskaarten, uitnodigingen communie/lentefeest....

Het Suikerideetje heeft zowel geboortekaartjes, uitnodigen communie/lentefeest, als huwelijkskaarten.  Voor geboortekaartjes werken wij samen met Buromac, Belarto en De Witte Ooievaar.  Maar ook voor eigen ontwerpen kan je bij ons terecht.  Ook  hebben wij sinds kort  een eigen collectie aan geboortekaartjes. Dit alles kan je bewonderen in ons winkeltje te Herent (Veltem-Beisem) bij Leuven. Kortom de mooiste geboortekaarten in Leuven of Herent vindt je bij ons.  Eigen ontwerpen maar ook geboortekaartjes met foliedrukwerk als de bekende van Buromac, Berlarto en De Witte Ooievaar.
 

Doopsuiker, suikerbonen

Komt de geboorte van de baby nu wel heel dichtbij en nog op zoek naar originele doopsuikerbedankjes , dan ben je bij Het Suikerideetje aan het juiste adres. Je kan  kiezen voor standaard suikerbonen in verschillende kleuren, maar ook voor de laatste nieuwigheden kan je bij Het Suikerdieetje terecht, zoals bv  kaarsjes, geurflesjes, kaarsjes in hout, zeepjes, bloempotjes, kaarsjes met droogbloemen, jojo met naam, mini drankflesjes gepersonaliseerd, flesopeners gegraveerd, mooie doosjes voor suikerbonen  en noem maar op.     Tevens hebben ze bij Het Suikerideetje 3 verschillende smaken aan suikerbonen, nl de lekkere suikerbonen van Van Parys, De Bock en Papa Chocolat. Het leuke bij Het Suikerideetje is dat men deze 3 smaken kan proeven.

Geboortebedankjes

Ga je graag zelf aan de slag, of toch liever dat wij alles mooi afwerken.  Geen enkel probleem, bij Het Suikerideetje heb je de keuze.  Ben je een bezige en creatieve bij en zie je het helemaal zitten om zelf doosjes te vouwen, stickertjes te kleven, strikjes te maken, doosjes te vullen met lekkere suikerbonen, doosjes of kaarsjes af te werken met droogbloemen...  Bij Het Suikerideetje kan je al de benodigdheden en producten aankopen om hiermee zelf aan de slag te gaan. Laat je creativiteit los en maak er iets unieks van.

Toch liever dat wij alles tot in de puntjes afwerken?  Met heel veel plezier werken wij alles af.  We bespreken alles uitgebreid en zullen dit dan ook afwerken naar jullie wensen.
 

Presentatiestuk voor uw doopsuikercreatie

Bij Het Suikerideetje te Veltem-Beisem bij Herent heb je de mogelijkheid om een presentatiestuk in bruikleen te hebben gedurende een 6tal weken.  
 

Gepersonaliseerde geschenken

Wil je graag iemand persoonlijk bedanken of verrassen, kies dan voor een gepersonaliseerd geschenk van bij Het Suikerideetje. Bij Het Suikerideetje hebben ze prachtige geschenken in hout, maar ook geschenkboxen.  
Een topper zijn vooral de gegraveerde geschenken.  Ook hebben we heel wat geschenken voor moederdag of vaderdag of om je lieve oma, opa, peter, meter te verwennen.  Ontdek op onze webshop de leuke geschenkboxen, alsook vaasjes met droogbloemen, houten plateau, dienbladen, onderzetters voor papa, peter, meter....
 

Einde schooljaar geschenken

Ook voor de einde schooljaar geschenken kan je bij Het Suikerideetje terecht, zoals een trofee voor de meester, chocotoffe meester, chocotoffe juf, uitmuntende meester, sleutelhanger juf, pompon sleutelhanger juf, setje kaarsje met droogbloemen en handcrème, zeepbloemen, bloempotje met zeepbloem, verwenbox, theetas, theebeertjes....
 

Thee-tas in de vorm van een beertje en theebeertjes

Sinds kort hebben we ook de thee-tassen in de vorm van een beertje in ons gamma.
Onze tassen zijn dubbelwandig, waardoor de thee aan de binnenkant lekker warm blijft maar de tas aan de buitenkant niet warm is.  Een thee-tas is gevuld met een 90gr beertjes, goed voor een 7 tal tassen.  2 beertjes in een tas en je kunt genieten van een lekkere warme tas thee of je kan er ook home-made ice-tea van maken.
Zin om de theebeertjes eens te proeven?  je kan ze ook gewoon lekker opsnoepen.
 

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken zijn altijd een leuk idee. Heb je gebrek aan inspiratie, dan kan je best een bezoek brengen aan Het Suikerideetje. Zij hebben tal van items zoals balpennen waar de naam op gedrukt wordt,  snoepdoosjes, lipglosssticks en koekjesdozen die je kunt laten personaliseren. 
 

Geschenken, fantasiejuwelen

Het Suikerideetje heeft ook alles in huis voor de eindejaarsgeschenken,  einde van het schooljaar, moederdag, vaderdag en Valentijn te vieren. Het assortiment is heel uiteenlopend met o.a. geurflessen, kaarsen, trendy juwelen zoals parelarmbandjes maar ook de This is fashion collection van prachtige halskettingen, oorbellen, armbanden en ringen, geschenkboxen, geurkaarsen, geschenken met droogbloemen....  
 

Speciale gelegenheden

Bij speciale gelegenheden geven ze bij Het Suikerideetje graag een attentie aan bezoekers of gasten. Bij Het Suikerideetje hebben ze een erg ruim aanbod aan beschikbare producten en artikelen om als geschenk te geven. Geef hen een seintje want ze werken graag op afspraak zodat ze de nodige en uitgebreid tijd kunnen nemen om jou te helpen bij de keuze. Het uitgebreide assortiment vind je ook terug op hun website: https://hetsuikerideetje.be/
 

Een afspraak maken bij Het Suikerideetje

Zou je graag eens een bezoekje brengen bij Het Suikerideetje?  Aarzel dan zeker niet om contact te nemen met Christine van Het Suikerideetje te Veltem-Beisem bij Herent.  Christine werkt het liefst op afspraak en neemt graag de nodige tijd.  
Christine zal je ontvangen met de glimlach, heel veel warmte en haar creativiteit.  Samen kunnen jullie alles rustig bespreken, genieten van een drankje en proeven van lekkere suikerbonen, dit in combinatie met alles te bekijken van geboortekaartjes, geboortebedankjes tot andere geschenken zodat alles naar wens verloopt.
 

Ervaring Het Suikerideetje

Reeds 9 jaar bestaat Het Suikerideetje.  Na een carrière van ongeveer 35 jaar in de automobielsector heb ik besloten om als zelfstandige aan de slag te gaan in deze sector.  Hiervan heb ik nog geen moment spijt gehad!  Wij hebben dus zeker en vast al ervaring en heel wat klanten mogen verderhelpen.
 

Doopsuikercreaties

Als laatste wil ik jullie uitnodigen om onze doopsuikercreaties te ontdekken op onze website/webshop. https://hetsuikerideetje.be/  onder categorie doopsuikercreaties en geboortekaartjes.


Bezoek ook even de 'Fotogalerij', knop hierboven: https://www.handelsgids.be/herent/het-suikerideetje/fotogalerij/
 

 

Reviews door klanten van Het Suikerideetje (Doopsuiker)

10 Elsje op 2023-01-04 om 13:04:03
Dank je wel. Telkens weer de goede service en opvolging van onze bestelling!
9,7 Aloïs op 2023-01-03 om 17:27:02
Je bent heel goe bezig doe zo verder.
10 Sylvia op 2022-12-30 om 20:18:00
Christine is een topmadam!rncadeautjes altijd tot het kleinste detail afgewerkt! rnWeet je niet welke tekst te kiezen voor op je gepersonaliseerde cadeautjes, Christine helpt je graag mee zoeken naar de perfecte tekst
10 Stijn op 2022-12-29 om 18:16:17
Beste handelaarrnVoor al je vragen groot of klein moet je bij het Suikerideetje zijn !
10 Silvy op 2022-12-29 om 18:14:48
Top handelaar beter kanrnJe niet zijn!!rn
10 Marc op 2022-12-27 om 11:00:35
Christine is een toppertje!! Ze neemt tijd om klanten te helpen in hun keuze. Ze doet dit met heel veel passie voor haar werk!!
10 M op 2022-12-27 om 11:00:12
Altijd vriendelijke ontvangst!!!

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Het Suikerideetje (Doopsuiker)

Nieuws & Promoties

Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden