Jaarlijks verlof van woensdag 21 juli tot en met zondag 8 augustus!
Fijne vakantie iedereen.

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Maria-Hemelvaart op 15/08
Maandag 15/08 Gesloten (Maria-Hemelvaart)
Toon normale openingsuren
Maandag 15/08 10:00 - 12:3014:00 - 20:00
Dinsdag 16/08 10:00 - 12:3014:00 - 20:00
Woensdag 17/08 ... - ...16:30 - 20:00
Donderdag 18/08 10:00 - 12:3014:00 - 20:00
Vrijdag 19/08 GeslotenGesloten
Zaterdag 20/08 ... - ...13:00 - 17:00
Zondag 21/08 GeslotenGesloten

Info

De mooiste doopsuikers en geschenken vind je bij Het Suikerideetje

Het ruim assortiment van Het Suikerideetje kan je zowel in een showroom op afspraak bewonderen als online via  www.hetsuikerideetje.be.  Je vindt er doopsuikers en geschenken voor alle mooie momenten zoals geboortes, communies, huwelijken, jubileums, bedankingen voor personeel of de schooljuf.
 

Pampertaarten, geboortegeschenken

Komt er een nieuwe baby in de familie, ga dan voor een origineel geschenk van bij Het Suikerideetje. Zij maken de leukste pampertaarten en hebben de mooiste geboortegeschenken zoals spaarpotten, nachtlampjes en dekentjes die je kunt laten personaliseren. 
 

Geboortekaartjes, kaartjes voor meter, oma,...

Het Suikerideetje heeft tal van kaartjes om iemand op een speciale manier een boodschap door te geven. Naast geboortekaartjes hebben ze ook kaartjes voor meter, peter, oma, opa, mama, papa... Zet een geliefd persoon in de kijker dankzij de mooie kaartjes die Het Suikerideetje steeds in hun assortiment heeft. 
 

Doopsuiker, suikerbonen

Komt de geboorte van de baby nu wel heel dichtbij en nog op zoek naar originele doopsuiker, dan ben je bij Het Suikerideetje aan het juiste adres. Je kan bij hen kiezen voor standaard suikerbonen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Of je kan ook de keuze maken om iets vernieuwends te kiezen zoals snoep, chocolade, zeepjes, badparels of figuurtjes. Om het mooi te verpakken heb je de optie tussen kartonnen doosjes/zakjes, glaswerk, micca en plexi en allerlei stoffen zakjes. 
 

Gepersonaliseerde geschenken

Wil je graag iemand persoonlijk bedanken of verrassen, kies dan voor een gepersonaliseerd geschenk van bij Het Suikerideetje. Je kan er allerlei bodysuits, t-shirts en draagzaken laten bedrukken met een mooie tekening of naam. Ook vinylstickers, naamkaartjes en labels kan je laten drukken bij Het Suikerideetje.
 

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken zijn altijd een leuk idee. Heb je gebrek aan inspiratie, dan kan je best een bezoek brengen aan Het Suikerideetje. Zij hebben tal van items zoals balpennen waar de naam op gedrukt wordt, mokken, snoepdoosjes, lipglosssticks en koekjesdozen die je kunt laten personaliseren. 
 

Geschenken, fantasiejuwelen

Het Suikerideetje heeft ook alles in huis om het einde van het schooljaar, moederdag, vaderdag en Valentijn te vieren. Het assortiment is heel uiteenlopend met o.a. geurflessen, kaarsen, verzorgingsproducten van Oh-Lief, allerlei blikken dozen, etc. 
 

Speciale gelegenheden

Bij speciale gelegenheden geven ze bij Het Suikerideetje graag een attentie aan bezoekers of gasten. Bij Het Suikerideetje hebben ze een erg ruim aanbod aan beschikbare producten en artikelen om als geschenk te geven. Geef hen een seintje want ze werken graag op afspraak zodat ze de nodige en uitgebreid tijd kunnen nemen om jou te helpen bij de keuze. Het uitgebreide assortiment vind je ook terug op hun website: https://www.hetsuikerideetje.be

Bezoek ook even de 'Fotogalerij', knop hierboven: https://www.handelsgids.be/herent/het-suikerideetje/fotogalerij/
 

Klusjesdienst

 De komst van een kind neemt door allerlei voorbereidingen een hele brok tijd weg van je planning. Niet alleen voor geschenken en doopsuikers bent u bij Het Suikerideetje aan het juiste adres. Via hun klusjesdienst www.klusjesdienstfreddy.be kunnen zij ook zorgen voor de (op)bouw van uw kinderkamer.

Neem gerust contact op voor meer informatie!

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Het Suikerideetje

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Het Suikerideetje een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Ik wens haar een zeer goede verk... 10 Review door: Wendy
heel vriendelijk. Telefonisch co... 9,5 Review door: Jasmin
Een super vrouw, voor de leukste... 10 Review door: Christine
Beste wensen voor het komende ja... 10 Review door: Marie
Bedankt voor de schitterende ser... 10 Review door: Heidi
Ik wens jullie voor 2021 een goe... 10 Review door: Brigitte
Uitstekende service & super vrie... 10 Review door: Angeline