Cultura Y Artesania De Chile Vzw

Openingsuren

Maandag 05/12 Gesloten
Dinsdag 06/12 11:00 - 18:00
Woensdag 30/11 11:00 - 18:00
Donderdag 01/12 11:00 - 18:00
Vrijdag 02/12 11:00 - 18:00
Zaterdag 03/12 11:00 - 18:00
Zondag 04/12 Gesloten

Info

Cultura Y Artesania De Chile brengt traditioneel handwerk uit Zuid-Amerika helemaal tot Herenthout. U vindt hier onder andere geweven doeken, handgemaakte juwelen met of
zonder edelstenen, beeldjes van natuursteen, dreamcatchers en ceramiek. Dit alles wordt rechtstreeks geïmporteerd uit Zuid-Amerika.
 

Edelstenen uit Zuid-Amerika

De meer spirituele betekenis zit in de sterke bewustzijnsveranderingen die de stenen veroorzaken. Dit is wel de grootste aantrekkingskracht van edelstenen. Ze worden gedragen als amulet of talisman. Vooral carneool, turkoois, koraal en obsidiaan werden hiervoor gebruikt in de culturen van Noord- en Zuid-Amerika

Hierdoor worden verstoorde energievelden terug in evenwicht gebracht en kunnen edelstenen helpen bij het verlichten van ziektes. De stenen zelf bevatten ook bestanddelen met een geneeskrachtige werking, zoals ijzer, koper, kalk, zink,... Bij bloedarmoede is het verstandig hematiet te dragen. Deze steen bevat immers veel ijzer, wat noodzakelijk is in dit geval.
 

Juwelen uit Zuid-Amerika

Het aanbod juwelen bestaat onder andere uit zilveren kettingen, symbooljuwelen, ringen met of zonder natuurstenen, hangers en armbanden.
U vindt hier typische juwelen uit Peru, gemaakt van alpaca zilver, goud, natuurstenen, bamboe, kokos, zaadjes en koehoorn.

De juwelen van de Paaseilanden zijn gebaseerd op religie en tradities. Zo wordt de vogelman vaak uitgebeeld in de vorm van hangers, amuletten en oorbellen. De gebruikte materialen zijn zilver en natuursteen.

In de winkel vindt u ook handgemaakte juwelen met symbolische figuren. Deze symboliek staat onder andere voor bescherming, geluk en dromenvervulling. De collectie bestaat uit ringen, hangers, armbanden, oorbellen. De juwelen zijn vervaardigd uit carneool, amthyst, agaat, chrysopraas, fluoriet, chrysocolla, atacamiet en rozenkwarts.
 

Pendel

Op zoek naar een pendel? Kom langs in de winkel te Herenthout en kies de pendel die je het meest ligt. Dat kan gaan van een ring aan een touwtje tot een duurzaam kristal aan een kettinkje.
 
U bent steeds van harte welkom in de winkel te Herenthout, maar u kan ook een beroep doen op de webshop en rustig thuis uw artikelen uitkiezen. De link vindt u op www.culturadechile.be.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Cultura Y Artesania De Chile Vzw een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Heel vriendelijke dame, steeds b... 10 Review door: Simonne
Leuk winkeltje en een superlieve... 10 Review door: Christel
Goed bezig, doe zo verder... 7,7 Review door: Tristan
Heel behulpzaam en vriendelijk.... 9,9 Review door: Christel
Leuke juweeltjes en ik heb er ee... 10 Review door: Daisy
Heel vriendelijk helpende dame... 9 Review door: Daisy
flyertje of zo met de uitleg van... 9,5 Review door: Flor