Openingsuren

Maandag 24/01 Na afspraak
Dinsdag 25/01 Na afspraak
Woensdag 26/01 Gesloten
Donderdag 27/01 Na afspraak
Vrijdag 21/01 Na afspraak
Zaterdag 22/01 Na afspraak
Zondag 23/01 Gesloten

Info

Word verwend in het schoonheidsinstituut van Beauty Dream

Bij Beauty Dream op de Wolfsdonksesteenweg in Herselt kan u terecht voor gelaatsbehandelingen, pedicure, manicure, permanente make-up en lichaamsontharingen.
Enkel het beste is goed genoeg bij Beauty Dream, daarom werkt het schoonheidssalon met de kwalitatieve producten van Sans Soucis en Body&Bess.
 

Gelaatsverzorging

Bij Beauty Dream voorzien we u van een zeer volledige gelaatsbehandeling.
Na de reiniging van het gelaat volgt een peeling, worden die lastige zwarte puntjes verwijderd na het stoomapparaat én worden uw wenkbrauwen netjes in vorm gezet. Daarbovenop krijgt u nog een heerlijke gelaatsmassage  en wordt er een maskertje aangebracht. Tenslotte wordt uw huid verzorgd met een lotion, serum en een dagcrème of nachtcrème.
 

Permanente make-up

Uw ogen, lippen en wenkbrauwen bepalen in belangrijke mate uw uitstraling. Vaak worden zij dan ook door make-up geaccentueerd. Permanente make-up garandeert u een perfecte make-up onder alle omstandigheden. Beauty Dream in Herselt werkt volgens een volkomen veilige methode die zelfs op de meest allergische huid toepasbaar is. Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up kan de uitstraling van de ogen worden verfraaid. Beauty Dream voorziet u van een open blik, altijd, zonder u zorgen te moeten maken over uitgelopen make-up.
 

Bijwerken wenkbrauwen

Dunne of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd. Zo ontstaat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn, zoals alleen visagisten dat kunnen. Heeft u vroeger te veel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer? Met permanente make-up wordt uw gelaat weer compleet.

Ligging en routebeschrijving

Winnaars Eindejaarsactie Handelsgids

Winnaars Eindejaarsactie Handelsgids

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews

365 nieuwe dagen om te dromenr... 10 Review door: Yolande
Fijne Kerstdagen... 10 Review door: José
doe zo voort... 10 Review door: Raymond
Doe verder zoals je bezig bent!... 10 Review door: Hilde
Altijd een goede verzorging... 10 Review door: Alida
Zeer vriendelijke en ook zeer go... 9,9 Review door: MONIQUE