Beauty Dream

Openingsuren

Maandag 06/07 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 07/07 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 08/07 GeslotenGesloten
Donderdag 09/07 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 10/07 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 11/07 Na afspraakNa afspraak
Zondag 12/07 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Bij Beauty Dream op de Wolfsdonksesteenweg in Herselt kan u terecht voor gelaatsbehandelingen, pedicure, manicure, permanente make-up en ontharing. Enkel het beste is goed genoeg bij Beauty Dream, daarom werkt het schoonheidssalon met de kwalitatieve producten van Sans Soucis.
 

Gelaatsverzorging

Het schoonheidssalon te Herselt voorziet u van een zeer volledige gelaatsbehandeling. Na een reiniging van het gezicht volgt een peeling, worden die lastige zwarte puntjes verwijderd én worden uw wenkbrauwen netjes geëpileerd. Daarbovenop krijgt u nog een massage van het gelaat en wordt er een gezichtsmasker aangebracht. Tenslotte wordt uw huid verzorgd met een lotion en een dagcrème.
 

Wimperpermanent

Een wimperpermanent is een handige manier om de wimpers te krullen en deze gedurende lange tijd krullend te houden. Na een behandeling bij Beauty Dream geniet u van langere, mooi gekrulde wimpers die een lange tijd meegaan. U kan naast de klassieke wimperbehandeling ook kiezen om uw wimpers na het krullen eveneens te laten verven.
 

Permanente make-up

Uw ogen, lippen en wenkbrauwen bepalen in belangrijke mate uw uitstraling. Vaak worden zij dan ook door make-up geaccentueerd. Permanente make-up garandeert u een perfecte make-up onder alle omstandigheden. Beauty Dream in Herselt werkt volgens een volkomen veilige methode die zelfs op de meest allergische huid toepasbaar is.

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up kan de uitstraling van de ogen worden verfraaid. Beauty Dream voorziet u van een open blik, altijd, zonder u zorgen te moeten maken over uitgelopen make-up.

Dunne of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd. Zo ontstaat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn, zoals alleen visagisten dat kunnen. Heeft u vroeger te veel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer? Met permanente make-up wordt uw gelaat weer compleet.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Altijd een goede verzorging... 10 Review door: Alida
Zeer vriendelijke en ook zeer go... 9,9 Review door: MONIQUE
Vriendelijk.... 9,5 Review door: Anja
Goed bezig... 7,2 Review door: José
Katrien doet dat super. Ze legt... 9,3 Review door: Maren
Zalig ontspannen bij Katrien!... 9,6 Review door: Maren
Altijd even vriendelijk!... 10 Review door: Shana