Banner Constructies Van der Borght

Constructies Van der Borght

Openingsuren

Maandag 25/02 Na afspraak
Dinsdag 26/02 Na afspraak
Woensdag 27/02 Na afspraak
Donderdag 28/02 Na afspraak
Vrijdag 22/02 Na afspraak
Zaterdag 23/02 Na afspraak
Zondag 24/02 Gesloten

Foto’s

Info

VDB Constructies

Van der Borght Constructies is een jong en dynamisch bedrijf in volle expansie, en werd opgericht door de 2 gebroeders Kurt & Werner Van der Borght. Bij ons kan u terecht voor kwaliteit en uitstekende service. Klant is bij ons koning en wij zullen dan ook niet stoppen vooraleer we uw dromen hebben kunnen waarmaken. 

 

Wat doen wij? 

U kan bij VDB Constructies terecht voor metaal- en inoxwerken in het algemeen: trappen bekleed met glas, hout, perfoplaat, ..., balustrades, handgrepen, hekwerk, carports,... Maar ook voor alle mogelijke constructies in staal. Dit gaat zowel over kleine constructies: brievenbussen, winkelrekken, voetbalgoalen, ... Als over grotere constructiewerken: industriehal in staalconstructie met dak- en wandbeplatingen, paardenmanege, ... Ook ter plaatse zijn laswerken mogelijk. 

Voor de plaatsing van privé- & industriële garagepoorten, automatisatie van hekwerk en garagepoorten, kan u eveneens bij ons terecht!

 

Verhuur Verreiker

Zowel particulieren als ondernemingen kunnen bij ons verreikers voor kortere of langere termijn huren. Wij werken momenteel met volgende verreiker: Merlo Roto 45.21 KSC, geschikt voor snoeien van hoge bomen, plaatsen van zware constructies, uitvoeren van dakwerken, etc. Voor meer informatie kijkt u best even op onze website: http://www.vdborghtconstructies.be 
 

U mag steeds met ons contact opnemen voor een vrijblijvende offerte.
 

Ligging en routebeschrijving