Constructies Van der Borght

Openingsuren

Maandag 12/04 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 13/04 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 14/04 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 15/04 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 16/04 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 10/04 Na afspraakNa afspraak
Zondag 11/04 GeslotenGesloten

Info

VDB Constructies

Van der Borght Constructies is een jong en dynamisch bedrijf in volle expansie, en werd opgericht door de 2 gebroeders Kurt & Werner Van der Borght. Bij ons kan u terecht voor kwaliteit en uitstekende service. Klant is bij ons koning en wij zullen dan ook niet stoppen vooraleer we uw dromen hebben kunnen waarmaken. 

 

Allerlei metaal- en inoxwerken

U kan bij VDB Constructies terecht voor metaal- en inoxwerken in het algemeen: trappen bekleed met glas, hout, perfoplaat..., balustrades, handgrepen, hekwerk, carports... Maar ook voor alle mogelijke constructies in staal. Dit gaat zowel over kleine constructies - brievenbussen, winkelrekken, voetbalgoalen... - als over grotere constructiewerken, zoals een industriehal in staalconstructie met dak- en wandbeplatingen, paardenmanege... Ter plaatse worden ook laswerken voorzien waar nodig. Voor de plaatsing van privé- & industriële garagepoorten, automatisatie van hekwerk en garagepoorten, kan u eveneens bij ons terecht. Met andere woorden, Van der Borght Constructies levert een absolute totaaldienstverlening! 

 

Verhuur Verreiker

Zowel particulieren als ondernemingen kunnen bij ons verreikers voor kortere of langere termijn huren. Wij werken momenteel met volgende verreiker: Merlo Roto 45.21 KSC, geschikt voor onder meer het snoeien van hoge bomen, het plaatsen van zware constructies en het uitvoeren van dakwerken. Voor meer informatie kijkt u best even op onze website: www.vdborghtconstructies.be
 

U mag steeds met ons contact opnemen voor een vrijblijvende offerte. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief