Andere belangrijke handelaars

Banner Constructies Van der Borght

Constructies Van der Borght

Openingsuren

Geen openingsuren gevonden

Voeg openingsuren Constructies Van der Borght toe

Na afspraak

Foto’s

Info

VDB Constructies

Van der Borght Constructies is een jong en dynamisch bedrijf in volle expansie, en werd opgericht door de 2 gebroeders Kurt & Werner Van der Borght. Bij ons kan u terecht voor kwaliteit en uitstekende service. Klant is bij ons koning en wij zullen dan ook niet stoppen vooraleer we uw dromen hebben kunnen waarmaken. 

 

Wat doen wij? 

U kan bij VDB Constructies terecht voor metaal- en inoxwerken in het algemeen: trappen bekleed met glas, hout, perfoplaat, ..., balustrades, handgrepen, hekwerk, carports,... Maar ook voor alle mogelijke constructies in staal. Dit gaat zowel over kleine constructies: brievenbussen, winkelrekken, voetbalgoalen, ... Als over grotere constructiewerken: industriehal in staalconstructie met dak- en wandbeplatingen, paardenmanege, ... Ook ter plaatse zijn laswerken mogelijk. 

Voor de plaatsing van privé- & industriële garagepoorten, automatisatie van hekwerk en garagepoorten, kan u eveneens bij ons terecht!

 

Verhuur Verreiker

Zowel particulieren als ondernemingen kunnen bij ons verreikers voor kortere of langere termijn huren. Wij werken momenteel met volgende verreiker: Merlo Roto 45.21 KSC, geschikt voor snoeien van hoge bomen, plaatsen van zware constructies, uitvoeren van dakwerken, etc. Voor meer informatie kijkt u best even op onze website: http://www.vdborghtconstructies.be 
 

U mag steeds met ons contact opnemen voor een vrijblijvende offerte.
 

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar Constructies Van der Borght, 2230 Herselt, Waterven 5