Constructies Van der Borght

Openingsuren

Maandag 26/02 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 27/02 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 28/02 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 29/02 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 23/02 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 24/02 Na afspraakNa afspraak
Zondag 25/02 GeslotenGesloten

Info

Een jong en dynamisch metaal constructiebedrijf

Constructies Van der Borght is een jong en dynamisch metaal constructiebedrijf dat werd opgericht in 2001 door de twee broers Kurt en Werner. Met een sterke focus op kwaliteit en vakmanschap, hebben we een goede reputatie opgebouwd in de industrie. Onze expertise strekt zich uit over een breed scala aan metaalconstructies, van kleinere projecten tot grootschalige industriële oplossingen. Met ons ervaren team van professionals streven we ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen door middel van innovatie, nauwkeurigheid en een persoonlijke benadering. Of het nu gaat om maatwerk constructies, plooien, knippen, snijden of andere metaalbewerkingen, Constructies Van der Borght is uw betrouwbare partner voor hoogwaardige en duurzame oplossingen.
 

Alle metalen en inox constructies op maat gemaakt

Bij Constructies Van der Borght zijn we gespecialiseerd in het vervaardigen van maatwerk metalen en inox constructies. Of je nu op zoek bent naar trappen bekleed met glas, hout of perfoplaat, balustrades, carports, hekwerken zoals schuif- en draaipoorten, draaipoort, of andere constructies zoals windschermen, keienwallen, metalen rekken of brievenbussen, wij leveren hoogwaardige oplossingen die volledig op maat gemaakt zijn. Ons ervaren team van vakmensen staat klaar om je wensen te vertalen naar prachtige en functionele constructies die perfect passen bij jouw project. Of het nu gaat om residentiële, commerciële of industriële toepassingen, Constructies Van der Borght biedt uitmuntend vakmanschap en een persoonlijke benadering.
 

Metalen en inox constructies in je privéwoning

Wij zijn jouw betrouwbare partner voor al je metalen en inox constructies voor je privéwoning. Of je nu op zoek bent naar iemand voor de plaatsing van garagepoorten, metalen balustrades, metalen of inox hekwerken, je bent bij ons aan het juiste adres. Daarnaast plaatsen we ook je nieuwe trap, schuif- of draaipoort en verzorgen we de automatisatie van hekwerk of garagepoorten. Ons ervaren team beschikt over de expertise en technische kennis. Wij zorgen voor de perfecte oplossing die voldoet aan jouw specifieke behoeften en esthetische voorkeuren. 
 

Metaal en inox constructies voor je industriegebouwen

Bij Constructies Van der Borght leveren wij hoogwaardige metaal- en inox constructies en toepassingen voor industriële gebouwen. Of je nu op zoek bent naar stevige constructies voor je magazijn, productiehal of andere industriële faciliteiten, wij staan voor je klaar. Ons ervaren team van vakmensen zorgt voor maatwerkoplossingen die perfect zijn afgestemd op jouw specifieke wensen en de behoeften van je bedrijf.

Daarnaast bieden wij ook diensten aan op het gebied van industriële garagepoorten en automatisatie van hekwerk en garagepoorten. Of het nu gaat om de installatie van nieuwe garagepoorten of de automatisering van bestaande systemen, wij hebben de expertise om het voor je te regelen.
 

Kwaliteit en service zijn onze grote troeven

Constructies Van der Borght heeft zijn groei voornamelijk te danken aan de positieve mond-aan-mond reclame van tevreden klanten. Onze focus op kwaliteit en service zijn dan ook onze grootste troeven en vormen de basis van ons succes. We streven ernaar om elke klant een hoogwaardige service te bieden, waarbij we de verwachtingen overtreffen en duurzame oplossingen leveren die jarenlang meegaan.
 

Je bent van harte welkom na afspraak

Na afspraak bent je van harte welkom om bij ons langs te komen, zodat je persoonlijk kunt kennismaken en met eigen ogen kunt zien hoe jouw project tot in de puntjes wordt afgewerkt. Ons bedrijf bevindt zich in de Herrestraat 8, 3294 Molenstede/Diest. Wij bedienen een breed scala aan regio's, waaronder Diest, Bekkevoort, Halen, Scherpenheuvel-Zichem, Beringen, Hamme en Tessenderlo. Neem vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak om jouw wensen te bespreken en de mogelijkheden te verkennen.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Constructies Van der Borght een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond