Morren Steven bv

Info

Steven Morren is uw specialist in klinker- en tegelwerken. Uit ervaring weet hij hoe belangrijk het is om nauwkeurig te werken en hecht hij heel veel belang aan precisie. Een plan op maat is volgens hem geen overbodige luxe maar is iets wat Steven met alle plezier voor zijn klanten maakt zodat hij de uitstekende kwaliteit van zijn werk iedere klus opnieuw kan garanderen!
 

Alle klinker- en tegelwerken

Klinker- en tegelwerken zijn een ruim omvattend begrip. Zo kan u bij Steven Morren terecht voor terrassen, maar ook voor tuinpaden en opritten in allerlei soorten materialen zoals natuursteen, kasseien, kleiklinkers, betonklinkers en zo verder. Weet u niet goed welke materialen het best geschikt zijn voor uw noden en stijl? Geen probleem, Steven helpt u met plezier verder met zijn professionele inzicht.
 

Afboordingen en buitentrappen

Naast het aanleggen van vlakke ondergronden met klinkers en tegels, zijn ook verschillende andere constructies in uw tuin mogelijk. Steven Morren voorziet bijvoorbeeld met veel plezier mooie, stevige afboordingen en buitentrappen. Deze kunnen weer uit verschillende materialen bestaan, waardoor ze vlekkeloos samengaan met uw terras en tuin!
 

Tuinontwerp en 3D-visualisatie

Aan werken in de tuin gaat uiteraard een ontwerp vooraf. Een tuin ontwerpen is dan één ding, maar de plannen helder en duidelijk uitleggen aan de klant is niet altijd even evident zonder duidelijke visuele ondersteuning. Daarom kan Steven Morren indien gewenst steeds een 3D-model maken van de geplande werken in uw tuin, zo krijgt u een duidelijk beeld van hoe het resultaat eruit zal zien!

Heeft u een vraag of heeft u graag een prijsofferte? Neem dan zeker contact op via het nummer 0495/22 85 34. Voor meer informatie en foto’s kan u altijd een kijkje nemen op hun website: www.stevenmorren.be

Ligging en routebeschrijving