Openingsuren

Maandag 19/04 17:00 - ...
Dinsdag 20/04 GeslotenGesloten
Woensdag 21/04 GeslotenGesloten
Donderdag 22/04 17:00 - ...
Vrijdag 16/04 17:00 - ...
Zaterdag 17/04 17:00 - ...
Zondag 18/04 10:00 - ...

Foto’s

Info

Het verhaal van "De Verlossing"

De beroemde schrijver Willem Elsschot heeft zijn roots in Antwerpen, waar hij de meeste inspiratie vond voor zijn talrijke romans. Ook de Blauberg, een deelgemeente van Herselt, speelde een belangrijke rol in het leven van Elsschot. Elsschot kwam vaak op vakantie bij zijn oom van Elst Filip, hij baatte in die tijd een kruidenierszaak uit in wat nu de brasserie "De Verlossing" is. Hier kwam hij tot rust en kwam hij ook studeren en schrijven aan zijn enige plattelandsroman "De Verlossing." 
 

Brasserie "De Verlossing"

Zoals je zal merken heeft zaakvoerder Stef de authentieke charmes van het vroegere kruidenierszaakje weten te behouden. Met een grote aandacht voor de traditioneel Belgische keuken tracht hij deze oervlaamse geschiedenis alle eer aan te doen. In de Verlossing bereidt het keukenteam zijn gerechten steeds in eigen huis en gebruiken ze indien mogelijk altijd producten uit de streek. Verder heeft de brasserie ook een aantal vegetarische gerechten en probeert het team alle uiteenlopende verwachtingen van de klanten zo goed mogelijk in te vullen. Heeft u een probleem of opmerking? Aarzel dan niet Stef of een van zijn enthousiaste medewerkers aan te spreken!
 

Een lekkere snack en een goed glas wijn

Naast heerlijke hoofdgerechten en een gezellig, authentiek interieur kan u bij de Verlossing ook lekker genieten van een drankje of een lekker hapje. Geniet er op het gemak van een goed glas wijn, een frisse pint, een koele frisdrank of een warme koffie. Voor klanten met een kleine honger tovert het keukenteam ook steeds met veel plezier een lekkere pannenkoek, wafel of ijscoupe op tafel!

Kom langs bij brasserie de Verlossing en geniet van lekker eten en drinken in hetzelfde interieur als Willem Elsschot al die jaren geleden. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief