Stones Enzo

Openingsuren

Maandag 04/12 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 05/12 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 06/12 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 07/12 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 08/12 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 09/12 GeslotenGesloten
Zondag 03/12 GeslotenGesloten

Info

Indien u op zoek bent naar een geregistreerd aanemer om al uw bouw- en verbouwingsklussen tot en goed einde te brengen, kan u nergens beter terecht dan bij aannemer Stones Enzo! 
 

Nieuwbouw en renovatie

U kan op deze jonge, dynamische aannemer beroep doen voor zowel nieuwbouw als renovatiewerken. Nieuwbouwprojecten kunnen gebeuren in open bebouwing, gesloten bebouwing of appartementen, en dit in tal van uiteenlopende bouwstijlen: hun vakmensen zijn van alle markten thuis! Om een vlot en transparant bouwproces zonder fouten te garanderen wordt steeds zeer nauw samengewerkt met de (interieur)architect. Ook verbouwing en renovatie zijn geen probleem: zowel kleine renovatiewerken als volledige verbouwing van uw ruwbouw behoren tot de aangeboden diensten. Werken voor particulieren kunnen worden uitgevoerd in Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. 
 

Vloer- en tegelwerken

Ook het vloeren en betegelen van uw woonst is een optie, wederom in zowel nieuwbouw als renovatie. Het gamma aan gebruikte stenen is heel ruim, van natuursteen tot gebakken tegels: neem zeker eens contact op met de firma voor een ruimere blik in het aanbod. Ten slotte kunnen uw beschadigde stenen of vloeren terug naar hun oude glorie hersteld worden. 
 

Siermetselwerken

Als laatste dienst staat Stones Enzo paraat voor alle kleine (sier)metselwerken. Zoals alle andere diensten zijn ook hier zowel nieuwbouw als renovatie een optie, en wordt er steeds nauw samengewerkt met de klant om te garanderen dat alle werken volgens diens smaak en voorkeuren gebeuren. Uw smaak in combinatie met hun vakmanschap belooft tot een mooi resultaat te komen! 

Zijn er nog onduidelijkheden of wenst u een breder beeld van de aangeboden diensten? Neem dan gauw even contact op via het nummer 016/53 99 72. Meer info en foto's van enkele verwezenlijkingen vindt u op de webstie, www.stonesenzo.be.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Stones Enzo een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond