Openingsuren

Maandag 24/01 Gesloten
Dinsdag 25/01 09:00 - 12:3013:30 - 18:00
Woensdag 26/01 09:00 - 12:3013:30 - 18:00
Donderdag 27/01 09:00 - 12:3013:30 - 18:00
Vrijdag 21/01 09:00 - 12:3013:30 - 18:00
Zaterdag 22/01 10:00 - 17:00
Zondag 23/01 Gesloten

Info

Bij Expert Schroeyen kan je terecht voor de beste service en kwaliteit

Expert Schroeyen aan de Everselkiezel in Heusden-Zolder heeft 4 afdelingen met een totaal van 850 m² winkeloppervlakte. Ze bieden een breed gamma en totaaloplossingen aan. U kan er langsgaan voor diverse elektro op het gebied van Beeld & geluid ( Bose lifestyle center) , Wifi-versterking, Huishoudtoestellen, Klein-elektro en geschenken & lifestyle.
 

Elektro, audio en tv

Voor eender welke toepassing vind je bij Expert Schroeyen het juiste apparaat terug. Met hun grote collectie aan kwalitatief erg sterke merken garanderen zij hun klanten van feilloze producten waar ze zelf volledig achterstaan. Je vindt er onder andere allerhande producten van kwaliteitsmerken zoals: Loewe, Philips, Samsung, Panasonic, LG, Bose, Sonos, Bluesound, Bosch, Siemens, Miele, Smeg, Liebherr en Beko. Zoals je al merkt hebben ze een ruim aanbod en dat is nog lang niet alles!
 

Hersteldienst elektro apparaten

Is je huidige elektro apparaat defect en wens je er nog geen afscheid van te nemen? Expert Schroeyen heeft ook een eigen hersteldienst voor jouw toestellen, zodat het toestel snel en efficiënt onder eigen beheer hersteld kan worden. Zo verleng je de levensduur en kun je verder genieten van de kwaliteit of het comfort dat je gewend bent. Indien het toestel toch terug moet naar de invoerder staat Expert Schroeyen in voor de opvolging en analyse van het probleem, het plaatsen van een vergelijkbaar reservetoestel en het technisch contact met de invoerder.
 

Inbouwtoestellen, keukenbenodigdheden

Jouw apparaat te groot om zelf te vervoeren? Expert Schroeyen is dagelijks met vier camions op de baan voor herstellingen, leveringen en installaties van geluid, beeld, netwerk, inbouwtoestellen, wasmachines, droogkasten, diepvriezers, koelkasten, en alle andere keukenbenodigheden.

Ligging en routebeschrijving

Winnaars Eindejaarsactie Handelsgids

Winnaars Eindejaarsactie Handelsgids

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews

Ook voor jullie van harte pretti... 9,9 Review door: Simone
Goede en snelle afhandeling. Voo... 9,7 Review door: Paul
alles perfect en veilig wegens c... 9,9 Review door: Erna
heel goede kwalitatieve producte... 9,7 Review door: Carine
Ik ben bij Elektro Expert Schroe... 10 Review door: Gamze
Prima service... 10 Review door: Johan