Rouwcentrum Gielis-veremans

Foto’s

Info

24/24 bereikbaar

Reeds 6 generaties uw begrafenisaannemer in Hoboken

Bijhuis: Antwerpsesteenweg 80 te Kontich (zie foto 1 en 2)

Rouwcentrum Gielis-Veremans te Hoboken verzorgt kwaliteitsvolle uitvaartceremonies in het Antwerpse, en dat tegen betaalbare prijzen. Het rouwcentum staat voor een discrete en vertrouwensvolle aanpak en is 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.
 
Mortuarium
Rouwcentrum Hielies-Veremans zorgt voor de overbrenging van uw dierbare naar één van hun private mortuaria, waar de overledene opgebaard wordt zodat elk gezinslid op een serene manier afscheid kan nemen.

Begrafenis - crematie
Het rouwcentrum wil u zoveel mogelijk uit handen nemen tijdens de zware periode die hoort bij het verlies van een dierbare. Zij verzorgen de volledige plechtigheid en alle gewoonlijke aangelegenheden, gaande van de rouwbloemen, het rouwdrukwerk, de overlijdensberichten, tot het vastleggen en organiseren van de koffietafel en de uitvaartplechtigheid zelf. Zowel kerkelijke als burgerlijke plechtigheden zijn mogelijk. Ook bespreken zij met u of het zal gaan om een begraving of een crematie. Samen overloopt u de opties, rekening houdend met uw persoonlijke wensen en die van de overledene.
 
De periode na een overlijden is erg onzeker. Het is belangrijk dat u op de vele vragen snel een gepast antwoord krijgt. Het Rouwcentrum te Hoboken staat 24 uur op 24, 7 dagen op 7 klaar voor al uw bekommernissen. Contact opnemen doet u op het volgende nummer: 03/827 56 39.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/actie