Openingsuren

Maandag 21/06 Na afspraak
Dinsdag 15/06 Na afspraak
Woensdag 16/06 Na afspraak
Donderdag 17/06 Na afspraak
Vrijdag 18/06 Na afspraak
Zaterdag 19/06 Na afspraak
Zondag 20/06 Gesloten

Info

Voor de expert in alle dakwerken en –klussen in de regio Hoegaarden heeft u maar één klusjesman nodig: Dakwerken Arnols!
 

Dakbedekking en renovatie van hellende of platte daken

U kan een beroep doen op de expertise van Dakwerken Arnols voor de bedekking van uw dak met een veelvoud van verschillende materialen. Het kan hier gaan om dakpannen, maar dakleien zijn evengoed een optie, net als het verzorgen van de roofing van uw platte daken. Heeft u last van slijtage aan uw dak of heeft het na een zware storm schade opgelopen? Dan zijn het onderhoud en de renovatie van uw dak een mogelijkheid, denk bijvoorbeeld aan het vervangen van dakpannen of het uitkuisen van uw dakgoten.
 

Isolatie, Velux ramen en zonnepanelen

Uiteraard heeft een dak meer functies dan enkel uw huis bedekken met dakpannen. Ook een grondige isolatie en eventuele extra’s worden door Dakwerken Arnols tot in de puntjes verzorgd. Zij zorgen ervoor dat uw dak geen warmte verliest in de winter en deze niet binnenlaat in de zomer, wat u heel wat ongemak en stookkosten bespaart. Indien u een zolderkamer heeft kan u ook opteren voor de installatie van Velux dakramen, zodat uw gerenoveerde zolder toch wat licht binnenkrijgt. Ten slotte is ook de installatie van eventuele dakextra’s mogelijk, denk bijvoorbeeld aan de installatie van zonnepanelen, een investering die niet alleen het milieu ten goede komt, maar ook uw portemonnee.
 

Hoogtewerkers te huur

Ten slotte heeft Dakwerken Arnols een aantal hoogtewerkers tot haar beschikking. Deze dienen voor eigen gebruik bij de dakwerken, maar indien u zelf aan de slag wilt op uw dak, meubels wilt verhuizen van of naar de tweede verdieping … kan u deze altijd huren voor een scherpe prijs.
 
Heeft u nood aan een betrouwbare dakwerker met ervaring of wenst u een hoogwerker te huren? Neem dan contact op via het nummer 016/76 52 32 voor prijzen en meer info.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief