Pans P & D

Openingsuren

Maandag 06/07 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 07/07 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 08/07 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 09/07 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 10/07 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 04/07 GeslotenGesloten
Zondag 05/07 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Pans P&D te Holsbeek is een ervaren familiebedrijf dat uitmuntende diensten levert inzake dakwerken. Al ruim 55 jaar is Pans gespecialiseerd in het renoveren van bestaande hellende en platte daken en dakgoten in zink of koper. Daarnaast kan u bij Pans ook terecht voor isolatiewerken, bekleden van gevels, plaatsen van dakramen en opmetselen van schouwen.
 

Dakwerk

Pans P & D is gespecialiseerd in het renoveren van dakgoten en hanggoten in zak of koper. Ook voor uw dakrenovatie is de vakman u graag van dienst, zowel bij hellende als platte daken.
 

Velux dakramen

Wilt u uw oude dakvenster vervangen door een zeer kwalitatief exemplaar? Of wordt uw zolder momenteel niet echt gebruikt en wilt u deze in een woonruimte omtoveren? Dakramen creëren extra licht en ventilatie in uw zolderkamer. Dit in combinatie met een prachtig uitzicht toveren uw zolder zo om tot de leukste kamer van het huis. Pans P & D voorziet uw woning niet zomaar van dakramen, maar is gespecialiseerd in het plaatsen van de alom gekende Velux dakramen.
 

Zolderisolatie

Met een zolder die slecht of helemaal niet geïsoleerd is, verliest u gemakkelijk een groot deel van de warmte langs de zoldervloer en langs het dak. Zolderisolatie is een uitstekende oplossing om ervoor te zorgen dat de energie waarvoor u betaalt niet meteen naar buiten vliegt. Laat uw dak of zolder isoleren door de specialist uit Holsbeek en u zal uw energiekosten meteen zien dalen.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief