De Koffieboon

Openingsuren

Maandag 29/11 08:30 - 17:00
Dinsdag 30/11 08:30 - 17:00
Woensdag 01/12 08:30 - 17:00
Donderdag 02/12 08:30 - 17:00
Vrijdag 03/12 08:30 - 17:00
Zaterdag 04/12 Gesloten
Zondag 28/11 Gesloten

Info

De Koffieboon Houthalen-Helchteren

De Koffieboon is een online webshop waar u gemalen koffie en koffiebonen kunt verkrijgen. Deze vindt u hier van diverse nationale en internationale merken zoals Lavazza, Illy, Segafredo, Douwe Egberts, Kimbo en Rombouts. Naast koffie biedt de webshop ook nog enkele soorten thee, melk, koffiekoekjes, chocolade, suiker en smaakmakers. Beschikt u nog niet over een koffietoestel? Dan kan u dit eveneens aankopen bij De Koffieboon. Wie regelmatig de webshop van De Koffieboon bekijkt, zal ontdekken dat er steeds heel wat nieuwe koffiedeals te vinden zijn. Wie kiest voor De Koffieboon geniet van een snelle leveringstermijn met een levering binnen twee tot vier werkdagen en kan makkelijk en veilig betalen.
 

Koffiebonen

Op de website van De Koffieboon kan u snel en makkelijk koffiebonen bestellen van merken zoals Arcaffe, Barbera, Beyers, Bristot, Danesi, Diemme, Douwe Egberts bone, Giuliano, Illy, Ionia, Izzo , Jolly caffè, Kimbo en Lavazza.
 

Gemalen koffie

Bent u op zoek naar gemalen koffie van een bepaald merk? De webshop van De Koffieboon biedt gemalen koffie aan van o.a. Kimbo, PIU, Beyers , Lavazza, Douwe egberts , Segafredo, Illy en Quarta.
 

Capsules en pads

Ook voor capsules en pads zit u als koffieliefhebber goed bij De Koffieboon. U vindt hier Illy Iperespresso, Lavazza A Modo Mio, Lavazza BLUE capsules, Lavazza koffiepads, Segafredo koffiepads en  Nespresso capsules.
 

Thee

De Koffieboon helpt u eveneens graag uw theecollectie aan te vullen met een assortiment zwarte thee, groene thee, witte thee, rode thee en kruidenthee van merken Lipton, Pickwick en Puretea.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/