Openingsuren

Maandag 29/11 06:30 - 18:00
Dinsdag 30/11 06:30 - 18:00
Woensdag 01/12 06:30 - 15:00
Donderdag 02/12 Gesloten
Vrijdag 03/12 06:30 - 18:00
Zaterdag 04/12 06:30 - 18:00
Zondag 28/11 06:30 - 15:00

Foto’s

Info

Warme bakkerij Tim & Lies staat dag in, dag uit klaar om u van heerlijk verse brood en lekkernijen te voorzien!
Onze slogan: 'Brood met liefde gemaakt, dat smaakt!'
 

Vers brood en broodautomaat

Voor bakkerij Tim & Lies is alleen het allerbeste goed genoeg. Ze streven dan ook dagelijks naar heerlijke verse bakkerijproducten, maar ook een al even aangename bediening! U vindt er uw dagelijks brood, of u nu graag wit, grijs of meergranen eet, maar ook heerlijk Frans brood, pistolets, sandwichen en croissants. U vindt er ook een assortiment belegde broodjes. Voor de zoetebekken onder u is er verder ook nog een selectie aan heerlijke koffiekoeken te verkrijgen, met of zonder glazuur, crème en/of rozijnen!

Wenst u ten slotte graag nog een brood te kopen na het werk? Dan kan u ook buiten de openingsuren terecht bij de broodautomaten, die dagelijks bijgevuld worden. Wij hebben naast de winkel een broodautomaat en ook in het Fazantenhof in de Groenebosdreef nr 7 kan je in de automaat terecht voor brood en pistoletjes.
​​​​U vindt er ook eentje bij Framalo in de 7de Geniestraat 4a in Houthulst en eentje bij Groenten en Fruit Martine Iepersteenweg 80 in Merkem. Bij Martine kan u eveneneens brood, koeken en pistolets vinden in haar winkel. 
 

Heerlijke taarten en pralines, ook op bestelling

Heeft u iets te vieren of wilt u uzelf gewoon lekker verwennen met een zoetigheidje? Neem dan eens een kijkje in het aanbod lekkere huisgemaakte taarten en ambachtelijke pralines. Of u nu houdt van chocolade, fruittaart, rijsttaart, biscuit of nog andere smaken, bakkerij Tim & Lies heeft wat u zoekt! Spring eens binnen om het aanbod van de dag te bekijken, of bestel telefonisch op voorhand om zeker te zijn dat het gebak van uw voorkeur beschikbaar is.  
Ook fototaarten maken wij met plezier op bestelling. Van bumba tot plop, van mega mindy tot rox... of uw eigen foto. voor elk wat wils!
 

Charcuterie en kruidenierswaren

Ten slotte vindt u bij bakkerij Tim & Lies naast brood en zoetigheden ook heerlijke verse charcuterie en kruidenierswaren. . Deze fijne vleeswaren omvatten onder meer hesp, spek, boterhamworst , salami, kaas.... Zo kan u samen met uw brood onmiddellijk wat heerlijk beleg meenemen en is uw lunch of avondeten alvast voorzien!
Bent u wat vergeten bij uw boodschappen? Misschien vindt u het dan wel op onze rekken tussen de kruidenierswaren. suiker, mayonaise, choco, konfituur, koffie... Ook allerhande dranken zijn ter beschikking.

Spring gerust eens binnen bij bakkerij Tim & Lies in de Smissestraat 29 te Houthulst en ontdek het dagaanbod. Voor bestellingen, zoals voor taarten en gebak, kan u steeds telefonisch contact opnemen via het nummer 051/50 65 96.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews

lekker én héél vriendelijk !!!... 10 Review door: Stefaan
Of je veel of minder gaat, altij... 9,9 Review door: Stefanie
Bedankt voor de code en de beste... 9 Review door: Christiaan
een zalig 2021 toegewenst en laa... 9,2 Review door: Annick
Beste wensen!... 10 Review door: Tamara
Gelukkig nieuwjaar, doe zo verde... 9 Review door: Katelijn
... 7,5 Review door: Lindsay