Openingsuren

Maandag 25/10 GeslotenGesloten
Dinsdag 19/10 GeslotenGesloten
Woensdag 20/10 14:00 - 18:00
Donderdag 21/10 14:00 - 18:00
Vrijdag 22/10 14:00 - 18:00
Zaterdag 23/10 10:00 - 18:00
Zondag 24/10 10:00 - 18:00

Info

Deze bloeiende meubelzaak is een gevestigde waarde in Houthulst. Oorspronkelijk gestart als een Fabrieksverkoop, is s Coupé uitgegroeid tot bekende meubelverdeler in West-Vlaanderen. In deze nieuwe winkel te Houthulst vindt u een ruim assortiment aan luxe zit- en slaapcomfort. Dit enkel en alleen van topmerken en aan een correctie prijs.. Persoonlijk advies op maat krijgt u er gratis en voor niets bij.

 

Ruime waaier aan meubels van topmerken

In de winkel te Houthulst vindt u comfortabele Noorse designerzetels van superieure kwaliteit. Deze meubelstukken zijn eenvoudig, functioneel en beschikken over een prachtig design: Noors vakmanschap op z’n best.
Wilt u zelf aan het ontwerpen slaan? Creëer uw eigen unieke zetel of vlij u neer in Italiaans design en laat u verleiden door deze stijlvolle en functionele meubels met klassieke toets.
U kan zowel een stoffen als een lederen salon aanschaffen in de zaak te Houthulst. Heeft u specifieke relaxerende behoeften? Maak komaf met uw stress in een mooie en functionele massagezetel of relaxatiezetel.
Voor uw keuze van slaapcomfort staan de medewerkers u met raad en daad bij. Of u nu op zoek bent naar een bed met simpele lattenboden, een boxpring, of een slaapbank.

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/