Openingsuren

Maandag 27/05 Gesloten
Dinsdag 28/05 09:00 - 12:0013:30 - 18:30
Woensdag 29/05 09:00 - 12:0013:30 - 18:30
Donderdag 30/05 09:00 - 12:0013:30 - 18:30
Vrijdag 31/05 09:00 - 12:0013:30 - 18:30
Zaterdag 25/05 09:00 - 12:0013:30 - 15:00
Zondag 26/05 Gesloten

Foto’s

Info

Fietsen Bogaert: verkoop, onderhoud en herstelling

Bij Fietsen Bogaert in Houthulst kun je steeds terecht voor topkwaliteit en een onberispelijke dienstverlening. In dit gekende familiebedrijf, dat in 1946 werd opgericht door Michel Bogaert, vind je een uitgebreid assortiment aan fietsen, grasmaaiers en andere apparaten voor je tuin van hoogwaardige merken.

Fietsen Bogaert is meer dan een verkooppunt; het is een plaats waar je niet alleen kwaliteitsproducten kunt aanschaffen, maar ook kunt rekenen op een voortreffelijke nazorg. Mocht er iets mis zijn met je fiets, scooter of grasmaaier, dan staan de ervaren medewerkers klaar om je te helpen met vakkundige reparaties, uitgevoerd met oog voor detail en precisie.
 

Fiets kopen?

Fietsen Bogaert staat garant voor kwaliteit, wat maakt dat zij dan ook voornamelijk werken met het merk Venturelli. In dit merk is er voor ieder wat wils: van kinderfietsen tot (elektrische) dames- en herenfietsen.

Venturelli is een toonaangevend merk in de wereld van fietsen, gevestigd in Italië, en geniet van een rijke geschiedenis en een sterke reputatie voor het produceren van hoogwaardige fietsen. Het bedrijf biedt een uitgebreid assortiment fietsen die geschikt zijn voor een breed scala aan doeleinden en doelgroepen, waaronder stadsfietsen, racefietsen, mountainbikes en elektrische fietsen (e-bikes).

Een van de opvallende kenmerken van Venturelli-fietsen is de nadruk op kwaliteit en vakmanschap. Deze fietsen worden met zorg en aandacht voor detail gebouwd, vaak met de hand, en maken gebruik van hoogwaardige componenten en materialen. Dit zorgt niet alleen voor duurzaamheid, maar ook voor uitstekende prestaties op de weg of het terrein. Comfort en ergonomie zijn ook belangrijke overwegingen bij het ontwerp van Venturelli-fietsen. Voor stadsfietsen en e-bikes is het essentieel dat rijders een comfortabele en gebruiksvriendelijke ervaring hebben.

Innovatie staat hoog in het vaandel bij Venturelli. Het bedrijf is voortdurend op zoek naar nieuwe technologieën en ontwerpelementen om in hun fietsen te integreren. Wat betreft duurzaamheid en milieubewustzijn, streeft Venturelli ernaar om duurzame materialen te gebruiken en hun ecologische voetafdruk te minimaliseren in lijn met moderne milieueisen.
 

Geen kopzorgen: één jaar gratis nazicht

Bij de aanschaf van een splinternieuwe fiets, profiteer je niet alleen van de fiets zelf, maar ontvang je tevens een jaar lang kosteloos nazicht. Dit betekent dat deskundige technici regelmatig je fiets inspecteren en eventuele problemen verhelpen, zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn. Hierdoor kun je zorgeloos genieten van je nieuwe aanwinst, zonder dat je je bezig hoeft te houden met het onderhoud of bezorgd hoeft te zijn over potentiële gebreken of slijtage. Bij Fietsen Bogaert streven ze ernaar om je een optimaal fietsplezier en gemoedsrust te bieden door ervoor te zorgen dat je fiets altijd in topconditie verkeert.
 

Verkoop en herstelling van grasmaaiers en kleine tuingereedschappen

Naast fietsen zorgen ze bij Fietsen Bogaert ook voor de verkoop, het onderhoud en herstelling van grasmaaiers en andere tuingereedschappen. Weibang is wederom een topmerk waar graag mee gewerkt wordt.

Weibang is een vooraanstaand merk in de wereld van tuingereedschap en staat in het bijzonder bekend om zijn superieure grasmaaiers. Dit bedrijf heeft een reputatie opgebouwd voor het leveren van hoogwaardige, professionele tuinmachines die synoniem zijn aan kwaliteit en duurzaamheid. Elke grasmaaier van Weibang is vervaardigd met premium materialen en componenten, wat zorgt voor een uitzonderlijke levensduur van de machine en een optimale ervaring voor de gebruiker.

Dit merk heeft een divers aanbod van grasmaaiermodellen, ontworpen om aan verschillende behoeften van gebruikers te voldoen. Het assortiment omvat zowel handmaaiers als zelfrijdende maaiers, met diverse maaibreedtes en aandrijfsystemen, zodat er voor elk wat wils is. Dit maakt het merk uitermate geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van tuinonderhoud door huiseigenaren tot professioneel gebruik door tuinarchitecten en landschapsontwerpers die betrouwbare en hoogwaardige prestaties verlangen.
 

Persoonlijke service

Fietsen Bogaert onderscheidt zich door de uitzonderlijke persoonlijke service die ze bieden. Met hun uitgebreide ervaring zijn ze uitstekend in staat om je te adviseren over de fiets of grasmaaier die perfect aansluit bij jou en je manier van leven. Ze zorgen er ook voor dat de fiets helemaal klaar is om mee te nemen wanneer je besluit deze te kopen. En indien gewenst, wordt de fiets kosteloos bij jou thuis afgeleverd.

Dus, wens je een fiets of tuinmateriaal aan te schaffen in de regio Houthulst, aarzel dan niet om Fietsen Bogaert te bezoeken of neem contact met hen op voor meer informatie!

Reviews door klanten van Fietsen Bogaert

9,3 Riet op 2023-11-25 om 17:29:40
Altijd vriendelijke en betaalbaar.
9,8 Gerarda op 2023-11-24 om 23:22:40
Vlotte bediening.rn
9,9 Sarah op 2023-11-24 om 23:19:16
Doe zo verder.Vriendelijk en behulpzaam
10 Anja op 2023-11-22 om 15:51:53
Neen super content
7,5 Romina op 2023-11-11 om 14:54:42
Doe zo verder!
8,5 Paul op 2023-09-20 om 16:48:10
Doe zo verder Stefanie !!!
10 Stephanie op 2023-09-15 om 09:37:56
Doe zo voort

Ligging en routebeschrijving