Vriendelijkste handelaar

Vriendelijkste handelaar 2016

Optiek Rommelaere is de vriendelijkste handelaar van Houthulst!

Op dinsdag 14 maart 2017 werd tijdens de bekendmaking en Awarduitreiking in d’Oude Bakkerij te Houthulst de vriendelijkste handelaars 2016 bekendgemaakt en gehuldigd. Deze handelaars werden verkozen door hun eigen klanten. De klanten van deze KMO’s konden meedoen met de twee acties, Lente-Actie en Eindejaarsactie op www.handelsgids.be en er werd hen gevraagd om punten te geven aan die handelaar voor zijn klantvriendelijkheid. Het zijn dus de klanten van de KMO die de quotering gegeven hebben. De hele verkiezing is dus gebaseerd op de mening van de klanten zelf en niet op een mysterieshopper die eens 1 of 2 keer langskomt.

Om als Vriendelijkste Handelaar verkozen te worden, moest de handelaar van minstens 50 verschillende klanten een quotering krijgen. Deze klanten mochten, naast hun quotering, ook tips of reviews voor hun handelaar toevoegen.

De vriendelijkste handelaars van 2016 namen een Award en €500 aan reclamebudget mee naar huis. De tweede en derde plaats kregen respectievelijk €300 en €200 aan reclamebudget.

De klanten kregen de kans om met beide acties van Handelsgids een mooie prijs te winnen. Er was maar liefst een prijzenpot van €50.000 die verdeeld werd onder 500 winnaars. Voor de verkiezing Vriendelijkste Handelaar waren ze vrij om een quotering te geven zonder verplichtingen of zonder een kans om iets winnen of te krijgen.

De handelaars konden tijdens de awarduitreiking ook interessante tips omtrent Online Marketing opsteken zoals bijvoorbeeld hoe kan ik meer likes verkrijgen op de Facebookpagina van mijn zaak? Hoe kan ik aan contentmarketing doen? Hoe een webshop opstarten zonder kosten, enzo..

U vindt alle Vriendelijkste Handelaars per perslocatie terug op: www.handelsgids.be/persverslagen/2017

Facebook WEDSTRIJD Vriendelijkste Handelaar 2016!

Beste klanten van de KMO’s,

laat op Facebook zien dat u uw Vriendelijkste Handelaar wil steunen en laat zien dat u ook van mening bent dat Optiek Rommelaere het verdiend om op de 1e plaats te staan.

Dit kan u doen door hun foto te liken via www.handelsgids.be/vh/facebook-wedstrijd/. Like uw favoriete handelaar(s) en maak zelf ook kans op 1 van de volgende VIP evenementen: VIP Match Rode Duivels, VIP Ronde van Vlaanderen, VIP Basketbalwedstrijd Oostende, VIP optreden Romeo's, VIP Swoop, Chippendales, VIP 24h van Zolder, 2 Tickets Formule 1 Francorchamps. Als uw favoriete handelaar(s) bij de eerste 10 eindigt (meeste likes), dan maakt u kans op één van bovenstaande VIP prijzen voor 2 personen. Deze actie loopt tot 5 juli 2017!

Doe mee met de lente-actie!

Winnaars eindejaarsactie