Openingsuren

Maandag 23/05 GeslotenGesloten
Dinsdag 24/05 07:00 - 18:00
Woensdag 18/05 07:00 - 18:00
Donderdag 19/05 07:00 - 18:00
Vrijdag 20/05 07:00 - 18:00
Zaterdag 21/05 07:00 - 17:00
Zondag 22/05 Na afspraak

Foto’s

Info

Bakkerij Lanaux in Huldenberg

In een deelgemeente van Huldenberg, namelijk Ottenburg, verwelkomen Werner & Bianca met haar team u al vele jaren in hun ambachtelijke banket- en broodbakkerij.
Sinds 16 april 2005e bakkerij is het een gevestigde waarde geworden. Doorheen al die jaren heen werden er verschillende renovaties doorgevoerd, dit zowel in de bakkerij zelf als aan de winkel, deze laatste in 2010. Hierdoor staat de ontvangst van de klanten in het daglicht.
Iedere openingsdag opnieuw verwelkomt Bianca en haar personeel u met de glimlach. De steeds verse producten worden u professioneel over de toonbank geschoven.

 

Warme bakker

Bakkerij Lanaux is nog steeds een "warme bakker". Werner en zijn medewerkers kunnen met trots zeggen dat al hun producten op uiterst ambachtelijke wijze de bakkerij verlaten. Alleen verse grondstoffen en hoogwaardige bloem worden verwerkt tot heerlijke specialiteiten.
's Morgensvroeg kunt u reeds de heerlijke geur opsnuiven van vers gebakken pistolets, koffiekoeken, taarten en de vele verschillende broden.

Broden, taarten, koffiekoeken...

Het gamma aan producten is overvloedig bij bakkerij Lanaux : verschillende broodsoorten, broodjes, pistolets, koffiekoeken, gebakjes en taarten...en absolute specialiteit: de kaastaart !
Een greep uit de specialiteiten en het assortiment : boerenbrood, Fjord met noten en rozijnen, Carré, galette, glutenvrij brood, haver, integraal, omega, 3 soorten spelt, suikerbrood...
Wat gezegd van deze gebakjes : Astrid, Bavarois, Cupido, Javanais, Saint-Honoré, Zwarte Woud en zoveel meer !
 

Feestelijkgebak

Voor al uw feesten of speciale gelegenheden van 4 personen tot........: gebak, verschillende soorten met boterroom, slagroom, chocolade, ..... een zee van mogelijkheden.
 

DE specialiteit: de kaastaart

De absolute koploper van het peloton is de kaastaart gemaakt op grootvaders wijze. Het recept kreeg Werner van zijn  grootvader. Met een persoonlijke touch en het recept nog wat verder op punt gesteld aan de hedendaagse smaken is Werner tot de typische kaastaart van Bakkerij Lanaux gekomen die heinde en verre gekend is. Met heel veel enthousiasme en fierheid, met zijn grootvader in gedachten, verricht Werner wonderen. Een kaastaart om te watertanden. Van ver buiten Ottenburg komt men deze specialiteit halen. 

Onlangs is bakkerij Lanaux nog in de pers verschenen. Zij kregen het officiële ‘Traditioneel Streekproduct’-label voor


Ga alles ontdekken in de winkel of raadpleeg de website voor het volledige gamma: http://www.bakkerijlanaux.be/assortiment 

Bovenaan deze pagina vindt u 'Mijn Shop'. Hier staat al een klein overzicht van hun zeer uitgebreid assortiment aan broden, taarten, koffiekoeken en andere lekkernijen. 
 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Bakkerij Lanaux

Nieuws & Promoties

Vriendelijkste Handelaar Huldenberg

Dankzij onze klanten zijn wij uitgeroepen tot Vriendelijkste Handelaar in Huldenberg! Heel erg bedankt iedereen om dit mogelijk te maken!!

Open website Open bijlage

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Bakkerij Lanaux een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Een toppie bakkerij !... 9,8 Review door: Marc
Dank voor jullie lekkere gebakje... 9,5 Review door: Simonne
Dank voor de vriendelijkheid waa... 9,5 Review door: Hugo
Nog veel gelukkige jaren met je... 9,8 Review door: Martine
neen... 9,2 Review door: Felix
Doe zo verder! En dank je voor a... 10 Review door: Sophie
Doe zo verder. Super... 9,5 Review door: Maggy