Openingsuren

Maandag 27/05 08:00 - 19:00
Dinsdag 28/05 08:00 - 19:00
Woensdag 29/05 08:00 - 19:00
Donderdag 30/05 08:00 - 19:00
Vrijdag 31/05 08:00 - 17:00
Zaterdag 25/05 Gesloten
Zondag 26/05 Gesloten

Info

Centrale verwarming, sanitair en meer

Voor alle problemen met betrekking tot centrale verwarming, sanitair en meer, kun je rekenen op de expertise van De Wolf Nico uit Huldenberg. Als geregistreerd aannemer met meer dan 25 jaar ervaring in het vakgebied, biedt De Wolf Nico BVBA uitgebreide diensten op het gebied van centrale verwarming, warmtepompen, ventilatie, sanitair, badkamers, zonneboilers en zonne-energie.

Of je nu te maken hebt met een storing in je centrale verwarmingssysteem, een lekkage in het sanitair of een renovatie van je badkamer overweegt, De Wolf Nico staat klaar om je te helpen. Met ruime kennis en ervaring kan hij professionele oplossingen bieden die voldoen aan jouw specifieke behoeften.
 

Verwarmingsinstallaties

Bij De Wolf Nico kun je rekenen op een professionele aanpak voor verschillende verwarmingsinstallaties. Of het nu gaat om een condensatieketel op gas of stookolie, het plaatsen van radiatoren, vloerverwarming, warmtepompen of zonnepanelen, hij heeft ruime ervaring en expertise op dit gebied. Voor de installatie van een efficiënt en energiezuinig verwarmingssysteem kun je vertrouwen op De Wolf Nico. 
 

Sanitair en badkamerrenovatie

Ook voor professioneel advies en vakmanschap als het gaat om jouw badkamerrenovatie ben je bij De Wolf Nico aan het juiste adres. Of je nu een beperkt budget hebt of op zoek bent naar een luxueuze upgrade, De Wolf Nico staat altijd klaar om je te voorzien van tips en oplossingen die passen bij jouw budget en smaak.

Hij neemt de volledige inrichting van jouw badkamer op zich, inclusief het plaatsen van meubels en sanitaire voorzieningen. Of je nu op zoek bent naar een moderne, minimalistische stijl of juist een klassieke en elegante uitstraling wilt creëren, De Wolf Nico kan je helpen bij het realiseren van jouw gewenste badkamerontwerp.
 

Installatie van je zonneboiler en waterverzachter

Met de installatie van zonneboilers helpt De Wolf Nico je om optimaal gebruik te maken van zonne-energie voor het verwarmen van water. Dit draagt bij aan een lagere energierekening en een verminderde ecologische voetafdruk. Daarnaast biedt hij ook waterverzachters aan om de kalkaanslag te verminderen en de levensduur van je huishoudelijke apparaten te verlengen.

 

Nieuwbouw- en renovatieprojecten

De Wolf Nico is jouw betrouwbare partner voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten, of je nu een particulier of een bedrijf bent. Met expertise in het vak en een focus op kwaliteit, staat hij klaar om jouw project tot een succes te maken. Als specialist in de hoogwaardige producten van Weishaupt, kun je rekenen op de beste oplossingen voor jou. Vertrouw op De Wolf Nico voor een professionele en veelzijdige aanpak van jouw nieuwbouw- of renovatieproject.
 

Onderhoud en herstellingen 

Naast installaties biedt De Wolf Nico ook onderhoud en herstellingsdiensten aan om ervoor te zorgen dat je verwarmings- en sanitairsystemen optimaal blijven presteren. Regelmatig onderhoud van onder andere je zonneboiler, waterverzachter en condensatieketel verlengt hun levensduur en vermindert het risico op storingen.

De Wolf Nico is een ervaren technicus die snel en efficiënt problemen kan opsporen en oplossen. Of het nu gaat om een storing, een lekkage of een defect onderdeel, De Wolf Nico staat paraat om de nodige reparaties uit te voeren. Vertrouw op zijn expertise en vakmanschap om jouw installaties weer optimaal te laten functioneren. Neem contact op met De Wolf Nico voor professionele onderhoud en herstellingen.
 

Persoonlijke aanpak en vakmanschap van begin tot eind

Wat De Wolf Nico onderscheidt, is dat alle werken worden uitgevoerd door de zaakvoerder zelf. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op een persoonlijke aanpak en vakmanschap van begin tot eind. Of het nu gaat om de installatie van een nieuw verwarmingssysteem, het onderhoud van bestaande apparatuur of het uitvoeren van herstellingen, De Wolf Nico staat altijd paraat.
 

Kennis van alle merken

Hij is bekwaam en ervaren in het werken met diverse merken. Welk merk verwarmingssysteem je ook hebt of welk merk apparatuur dat onderhoud of herstelling vereist, De Wolf Nico biedt professionele diensten om ervoor te zorgen dat alles optimaal functioneert.

Ligging en routebeschrijving