Deco Vandewalle-Demuynck

Openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 - 12:0013:30 - 19:00
Woensdag 09:00 - 12:0013:30 - 19:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag 09:00 - 12:0013:30 - 19:00
Zaterdag 09:00 - 12:0013:00 - 17:00
Zondag 09:00 - 12:00

Info

Deco Vandewalle-Demuynck is jouw professionele decorateur van dienst

Deco Vandewalle-Demuynck is het bedrijf dat je moet contacteren voor behang-, verf en decoratiewerken regio Ichtegem. Zij hebben behangcollecties vooral van Engels en Zweedse makelij en in hun winkel kan je ook terecht voor verf. 
 

Verfwinkel, houtbeschermingsproducten

Bij Deco Vandewalle-Demuynck wordt hoofdzakelijk Jotun verf verdeeld. Jotun verf is afkomstig uit Noorwegen en vooral bekend om zijn houtbeschermingsproducten. Demidekk Ultimate is een elastische dekkende beits op waterbasis en biedt een goede bescherming tegen alle weersinvloeden. In de verfwinkel van Deco Vandewalle-Demuynck beschikken ze over een Jotunmengmachine. Je hebt de keuze uit verschillende kleurenwaaiers en grote kleurstalen (80x50 cm).
 

Behang, gordijnen

Naast verf kan je bij Deco Vandewalle-Demuynck terecht voor Zweeds decoratief behang van het merk Sandberg. Of je kan ook kiezen voor de behangcollecties van Mind The Gap of de Zweedse Ulricehamns tapetfabrik, voor wie het wat exentrieker wil. Het merk Sanderson heeft behang en gordijnen in authentiek Engelse landelijke stijl met soms een vernieuwende, frisse touch. Morris & Co heeft dan weer behang met decoratieve motieven en bloemen uit de Engelse Arts & Crafts beweging. Soms zijn deze ontwerpen uitbundig van kleur, terwijl anderen eerder sober of toon op toon zijn. Dit behang van Engelands grootste ontwerper William Morris en zijn navolgelingen leent zich bijzonder goed voor het decoreren van oude, karaktervolle woningen, maar kunnen evengoed een modernere woning voorzien van een blikvanger op bijvoorbeeld een accentmuur.
 

Staalboeken behang

In de rubriek 'Mijn shop' op deze Handelsgids pagina kan je alvast kennis maken met een aantal behangsoorten. Voor een ruimere keuze kan je terecht in de winkel van Deco Vandewalle-Demuynck. Zij hebben een 50-tal staalboeken klaarliggen waardoor je nog beter zult kunnen oordelen over de juiste kleur en textuur van het behang. 
 

Decorateur

Indien je dit wenst kan Deco Vandewalle-Demuynck de behangcollecties bij jouw thuis komen presenteren. Dit zal je een heel eind verder op weg helpen om je behangkeuze te laten harmoniëren met de rest van het interieur zoals de vloer, meubels, etc. Je kan Deco Vandewalle-Demuynck vrijblijvend contacteren en breng ook zeker een bezoekje aan hun zaak in Eernegem.

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Deco Vandewalle-Demuynck

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Deco Vandewalle-Demuynck een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Heel vriendelijk en top werk gel... 10 Review door: Stephanie
Topservice... 10 Review door: Gijsbrecht
Doe zo verderrnUniek in de s... 9,5 Review door: Greet
Zeer vriendelijk Veel uitleg bi... 9,5 Review door: Greet
Topvakman en de vriendelijkheid... 10 Review door: Stefaan
Top!... 8,1 Review door: Ilias
Uitstekende service... 7,9 Review door: Gabriel