Vandaele Koen

Openingsuren

Maandag 21/06 Na afspraak
Dinsdag 15/06 Na afspraak
Woensdag 16/06 Na afspraak
Donderdag 17/06 Na afspraak
Vrijdag 18/06 Na afspraak
Zaterdag 19/06 Na afspraak
Zondag 20/06 Na afspraak

Foto’s

Info

Vandaele Koen

Vandaele Koen voegt alles voor u dicht. Daarvoor staat het bedrijf al 25 jaar bekend in Ichtegem en omstreken. Bij nieuwbouw en verbouwingen kan u altijd rekenen op Koen Vandeale om vakkundig uw gevel te voegen. Hij zal u ook steeds bijstaan met vakkundig advies zodat u de juiste opties kiest voor uw huis.
 

Voegwerken voor nieuwbouw

Bent u van plan een nieuw huis te bouwen en bent u op zoek naar een ervaren persoon om uw gevel te voegen zodat uw huis steeds goed beschermd is tegen vocht? Dan bent u bij Vandaele Koen aan het juiste adres! Zorg dat uw woning steeds watervrij is! 
 

Gratis prijsofferte

Wenst u een prijsofferte voor uw bouwproject? Laat Koen Vandaele u een goed opgemeten prijs geven voor uw specifiek project. De prijs is eerlijk en verzekerd een goede afwerking en de opkuis achteraf. Het bedrijf werkt netjes en ruimt op voor vertrek.
 

Naverkoopdienst

Vandaele Koen garandeerd kwaliteit. Om dit te verzekeren staat hij ook steeds in voor een stipte naverkoopdienst zodat u steeds bij hem terecht kunt!

Contacteer Koen Vandaele voor uw voegwerk van uw nieuwbouw, verbouwing of appartementsbouw. Vraag gerust eens achter referenties zodat u zijn werk met eigen ogen kunt bewonderen en zelfs inspiratie kunt opdoen.

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief