Andere belangrijke handelaars

ASD Airco Service Debusschere

Openingsuren

Maandag 23/07 Na afspraak
Dinsdag 24/07 Na afspraak
Woensdag 25/07 Na afspraak
Donderdag 26/07 Na afspraak
Vrijdag 27/07 Na afspraak
Zaterdag 28/07 Gesloten
Zondag 29/07 Gesloten

Info

ASD Airco Service Debusschere uit Ieper is uw expert in transportkoeling. Bovendien zorgt de specialist graag voor verwarming en airco in uw eigen wagen.
 

Auto verwarming

In uw auto stappen en in de warmte wegrijden, het is de droom van iedere bestuurder tijdens de koude wintermaanden. ASD Airco Service Debusschere laat u graag kennis maken met het comfort van een standkachel. Deze is verkrijgbaar voor alle voertuigklassen, zowel als waterverwarming als luchtverwarming. Met de standverwarming Thermo Top of Air Top wordt uw voertuig snel warm. De compacte verwarming met een bediening met een programmeerbare klok of een afstandsbediening, verschaft u al voor het instappen optimaal comfort.
 
Kiest u ervoor om een standkachel aan te schaffen bij ASD Airco Service Debusschere? Dan moet u nooit meer ijskrabben, bespaart u waardevolle tijd en geniet altijd van schone ramen en een groot bedieningsgemak. Het ontlast ook de motor en milieu en biedt meer veiligheid.
 

Airco in uw wagen

Een kwalitatief airconditioningsysteem biedt meer comfort aan passagiers en bestuurder dan elk ander auto accessoire. Voor uw passagiers is het aangenaam meerijden, ook bij hoge buitentemperaturen. De bestuurder zelf kan dan weer rekenen op een hogere concentratie en daardoor meer veiligheid tijdens het rijden.
 

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar ASD Airco Service Debusschere, 8900 Ieper, Oostkaai 76