Openingsuren

Maandag 06/02 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 31/01 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 01/02 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 02/02 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 03/02 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 04/02 Na afspraakNa afspraak
Zondag 05/02

Info

Carpevino, nog meer genieten van wijn

In het hartje van Elverdinge , deelgemeente van Ieper, kun je Carpevino vinden. Carpevino is gespecialiseerd in wereldwijnen,voor elke gelegenheid , van aperitief tot digestief. Spring gerust eens binnen in de winkel, er kunnen steeds enkele wijnen geproefd worden. Zij hebben een zeer uitgebreid aanbod aan wijnen uit meer dan 20 landen. Voor ieder wat wils, Johan verwelkomt je graag met jaren ervaring, een uitstekende service en glimlach! De slogan van Carpevino luidt dan ook helder: "U vraagt.. Wij schenken!"
 

Aangepaste wijnen in Ieper 

Een gerecht combineren met de aangepaste wijn is niet altijd even gemakkelijk. Doe vrijblijvend een beroep op de kennis van zaakvoerder Johan Carpentier en verras anderen en jezelf met een heerlijke kennismaking van de beste wijnen.
 

Wijnavonden

Mag het nog wat meer zijn? Geregeld organiseert Carpevino wijnavonden. Ben je geïnteresseerd? Of wil je een proefavond naar uw smaak, dan maakt Johan een programma naar uw wens! Naast de ontspannende wijnavonden, organiseert Carpevino ook opleidingen, zowel naar particulieren als naar horeca. Informeer gerust.
 

Schuimwijn, sterke dranken

Naast het prachtige aanbod aan wijnen heeft Johan van Carpevino ook een uitgebreide kennis aan schuimwijn en sterke dranken. Hij voorziet een mooi gamma aan dranken met het nodige advies die erbij hoort. Ben je op zoek naar de beste wodka, gin, grappa of andere sterke dranken, dan is Carpevino dé plaats waar je moet zijn. Via hun website https://www.carpevino.be/home kan je alvast het aanbod bekijken. Zo kan je ook eens zien van welke dranken je graag meer informatie over wenst. Ga zeker langs bij Carpevino, Johan staat alvast klaar om je met de glimlach te begroeten.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Carpevino een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Het blijft altijd een plezier om... 10 Review door: Evelyne
gelukkig nieuwjaar, Johan !... 10 Review door: Henk
VROLIJKE KERST, JOHAN !... 10 Review door: RIE
De mogelijkheden die je in de a... 8,9 Review door: André
Doe zo verder en wens je verder... 9 Review door: Andre
Steeds vriendelijk, kan je altij... 10 Review door: Geert