Openingsuren

Maandag 31/01 Na afspraak
Dinsdag 01/02 Na afspraak
Woensdag 02/02 Na afspraak
Donderdag 27/01 15:00 - 19:00
Vrijdag 28/01 15:00 - 19:00
Zaterdag 29/01 09:30 - 12:00
Zondag 30/01 Gesloten

Info

Carpevino, nog meer genieten van wijn

In het hartje van Elverdinge , deelgemeente van Ieper, kun je Carpevino vinden. Carpevino is gespecialiseerd in wereldwijnen,voor elke gelegenheid , van aperitief tot digestief. Spring gerust eens binnen in de winkel, er kunnen steeds enkele wijnen geproefd worden. Zij hebben een zeer uitgebreid aanbod aan wijnen uit meer dan 20 landen. Voor ieder wat wils, Johan verwelkomt je graag met jaren ervaring, een uitstekende service en glimlach! De slogan van Carpevino luidt dan ook helder: "U vraagt.. Wij schenken!"
 

Aangepaste wijnen in Ieper 

Een gerecht combineren met de aangepaste wijn is niet altijd even gemakkelijk. Doe vrijblijvend een beroep op de kennis van zaakvoerder Johan Carpentier en verras anderen en jezelf met een heerlijke kennismaking van de beste wijnen.
 

Wijnavonden

Mag het nog wat meer zijn? Geregeld organiseert Carpevino wijnavonden. Ben je geïnteresseerd? Of wil je een proefavond naar uw smaak, dan maakt Johan een programma naar uw wens! Naast de ontspannende wijnavonden, organiseert Carpevino ook opleidingen, zowel naar particulieren als naar horeca. Informeer gerust.
 

Schuimwijn, sterke dranken

Naast het prachtige aanbod aan wijnen heeft Johan van Carpevino ook een uitgebreide kennis aan schuimwijn en sterke dranken. Hij voorziet een mooi gamma aan dranken met het nodige advies die erbij hoort. Ben je op zoek naar de beste wodka, gin, grappa of andere sterke dranken, dan is Carpevino dé plaats waar je moet zijn. Via hun website https://www.carpevino.be/home kan je alvast het aanbod bekijken. Zo kan je ook eens zien van welke dranken je graag meer informatie over wenst. Ga zeker langs bij Carpevino, Johan staat alvast klaar om je met de glimlach te begroeten.

Ligging en routebeschrijving

Winnaars Eindejaarsactie

Winnaars Eindejaarsactie

Nieuws & Promoties

Ontdekkingspakket Spaanse wijnen

Heerlijk degustatiepakket van 6 flessen Spaanse wijn uit verschillende regio's. De feestdagen mogen dan wel voorbij zijn, met dit pakket is het gegarandeerd weer feest!!
Waarde van het pakket: 59,00 euro, nu voor de ronde nieuwjaarsprijs van 50,00 euro!

Open website Open bijlage

Ontdekkingspakket Chileense wijnen

Verrassende multiculturele ontdekkingstocht door Chili. Heerlijk degustatiepakket van 7 flessen topwijn. Feestelijke bubbels, gastronomisch wit en topkwaliteit rood, waaronder enkele verrassingen van Italiaanse druiven! € 100 rond (waarde: € 111).

Open website Open bijlage

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews

Top verkoper, die je met passie... 10 Review door: Bart
Geweldig... 10 Review door: Robbe
Gelukkig en gezond 2021!!!!... 9,7 Review door: Ann
Top Service en zeer vriendelijke... 10 Review door: Jeannick
Doe zo verder, zorg goed voor je... 10 Review door: Johan
Doe zo verder!... 10 Review door: Veryser