Timmerwerken Van Meenen

Openingsuren

Maandag 30/11 Na afspraak
Dinsdag 01/12 Na afspraak
Woensdag 02/12 Na afspraak
Donderdag 03/12 10:00 - 12:0014:00 - 17:30
Vrijdag 04/12 Na afspraak
Zaterdag 05/12 Na afspraak
Zondag 06/12 Gesloten

Foto’s

Info

Bent u van de regio in en rond Ieper en bent u op zoek naar een timmerman voor de renovatie of installatie van ramen, deuren, zonweringen en meer? Dan bent u op zoek naar Timmerwerken Van Meenen!
 

Ramen en deuren, rolluiken en poorten: elektrisch of manueel

Timmerman Joost Van Meenen komt met veel plezier bij u langs voor de installatie van uw ramen, deuren, rolluiken en poorten. Deze zijn steeds keurig afgewerkt en op maat geleverd. U kan bij Timmerwerken Van Meenen terecht voor producten uit allerlei verschillende materialen, gaande van klassiek hout tot een modern aluminium design, helemaal aangepast aan uw persoonlijke stijl! De zaak verzorgt ook de installatie van producten in verschillende vormen en maten. Voor de installatie van poorten, bijvoorbeeld, vindt u bij de zaak gewone of sectionaalpoorten met een veelvoud aan mogelijke opties, waaronder ramen en loopdeuren. Ramen, rolluiken en poorten kunnen indien gewenst ook geautomatiseerd worden, zo bent u nog meer op uw gemak.
 

Zonwering, veranda, carport en outdoor living

Timmerwerken Van Meenen staat voor u klaar, of u nu wilt binnen zitten in de schaduw of buiten in de heerlijke zon! Als het te warm is, bent u misschien geïnteresseerd in de installatie van een zonnewering. Hier heeft u uiteraard weer de keuze tussen een simpeler manueel model, of een meer geavanceerde elektrische zonnewering. Wenst u onder het zonnetje te zitten, maar toch afgeschermd van de wind, regen en kou? Dan is een veranda waarschijnlijk voor u de beste optie. Timmerman Joost voorziet deze graag van een dak. Zit u tenslotte graag helemaal buiten? Ook dan kan u rekenen op een aanbod verschillende modellen terrasoverkappingen in verscheidene stijlen. Hier kan u rekenen op verschillende extra’s, zoals verwarming, ledverlichting, regensensoren en meer. Ten slotte staat ook uw wagen steeds veilig geparkeerd in een handige carport, beschikbaar in onder meer glas en hout.

Bent u benieuwd naar het volledige aanbod of heeft u nog vragen voor Timmerwerken Van Meenen? Neem dan eens een kijkje op hun website of spring binnen in hun toonzaal. U kan er terecht op donderdag of op afspraak.

Ligging en routebeschrijving

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie 2020

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Doe zo voort... 7,8 Review door: Raphaël