Marnik Maes

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Paasmaandag op 22/04
Pasen op 21/04
Maandag 22/04 Na afspraak
Dinsdag 23/04 Na afspraak
Woensdag 24/04 Na afspraak
Donderdag 18/04 Na afspraak
Vrijdag 19/04 Na afspraak
Zaterdag 20/04 Na afspraak
Zondag 21/04 Gesloten

Foto’s

Info

Bij brandstoffen Maes Marnik in Izegem vindt u alles wat met brandstoffen te maken heeft. De kolenhandel kan u voorzien van alle soorten kolen, van antraciet tot vette kolen. Ook mazout, gas, gasflessen met butaan en propaan, als stookolie behoren tot het aanbod. Als kolenhandel komt Marnik Maes u met veel plezier en de glimlach thuis bevoorraden. Dit voor de ganse regio rond Izegem.
 

Antraciet

Bent u op zoek naar kolen met stabiele brandeigenschappen en geringe stofverspreiding, die erg geschikt zijn voor de huisbrand? Marnik Maes voorziet u graag van gasarme antraciet.
 

Vetkolen

Marnik Maes kan u ook bevoorraden met vette kolen. Dankzij het lage as gehalte en de hoge vlucht, in combinatie met het bakkend vermogen, zijn deze vetkolen perfect voor het smeden.
 

Antargaz

Bij Marnik Maes kan u terecht voor gasflessen van de betrouwbare leverancier Antargaz. Marnik Maes brengt graag propaan- en butaangas in flessen tot bij u thuis. U heeft bovendien de keuze uit verschillende formaten gasflessen.
 

Verwarmingsinstallaties

Woont u in de regio rond Izegem? En bent u op zoek naar stookolie of aardgas voor uw verwarmingsinstallaties? Marnik Maes komt graag tot bij uw thuis om uw stookolie of aardgas bij te vullen.

Ligging en routebeschrijving

Geef ons een review

Vriendelijkste Handelaar

Stem op Marnik Maes als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden