Openingsuren

Maandag 25/10 18:00 - 19:00
Dinsdag 26/10 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 27/10 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 28/10 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 29/10 18:00 - 19:00
Zaterdag 30/10 GeslotenGesloten
Zondag 31/10 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Mobiele slijperij

Mobiele slijperij is een unieke zaak die in West-Vlaanderen langs verschillende steden komt om bij zaken de messen en scharen te slijpen. U kan hun ook terugvinden op de markt waar ze particulieren ook verder helpen.
 

Slijperij mogelijkheden

Uw gereedschap wordt ter plaatse geslepen en gepolijst. Denk aan scharen, messen, cutters, bijlen en zelfs snijmachines. U kan bijna alles terug scherp maken zodat u een optimaal resultaat bereikt. Ook voor handelaars mogelijk. Slagerijen, horeca zaken, kapsalons en grootkeuken kunnen de slijperij laten langskomen voor uw materiaal.
 

Slijperij op de markt

Kom gerust op de markt eens langs met gereedschap en keukenmessen die geslepen moeten worden. U kan hun terugvinden op onderstaande markten.
 

Maandag : Kortrijk-Blankenberge
Dinsdag : Roeselare
Woensdag : Knokke  
Donderdag : Harelbeke
Vrijdag : Blankenberge
Zaterdag : Knokke
Zondag : Brugge-St. Michiels

 
Laat uw messen en scharen slijpen zodat ze weer als nieuw zijn. Dit geeft een beter resultaat dan nieuwe materialen aan te komen. De Mobiele Slijperij helpt u graag. U kan steeds een afspraak maken zodat de slijperij langs kan komen.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/