Scoot & Bikeshop Vleirick

Openingsuren

Maandag 23/05 GeslotenGesloten
Dinsdag 24/05 13:00 - 19:00
Woensdag 18/05 13:00 - 19:00
Donderdag 19/05 13:00 - 19:00
Vrijdag 20/05 13:00 - 19:00
Zaterdag 21/05 09:00 - 12:0013:00 - 17:00
Zondag 22/05 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Scooter & Bikeshop Vleirick in Izegem is waar u moet zijn voor nieuwe en tweedehands scooters en fietsen. Op alle tweedehandsscooters geldt er 1 jaar garantie.

Is uw fiets stuk? U kan langskomen in de fietsenwinkel te Izegem voor een herstelling door een specialist met heel wat jaren ervaring.
 

Stadsfiets

Bent u op zoek naar een fiets voor dagelijks gebruik? Wilt u vlot met de fiets naar school, het werk en naar winkels kunnen gaan? De stadsfiets of citybike is een comfortabele fiets die hier zeer geschikt voor is. Scoot & Bikeshop Vleirick verkoopt zowel elegante stadsfietsen voor dames, als handige stadsfietsen voor mannen. Ontdek het aanbod in de winkel te Izegem, waar u onder meer stadsfietsen van het merk Venturelli vindt.
 

Elektrische fiets

Elektrische fietsen zijn een heuse hype tegenwoordig en zijn erg handig voor diegenen die de fiets alledaags wil gebruiken maar ook af en toe grotere ritten maken. De elektrische fiets wordt door een elektromotor aangedreven, al dan niet in combinatie met spierkracht.

Wilt u dus comfortabel langere afstanden kunnen afleggen met de fiets? Dan moet u eens langsgaan bij Scoot & Bikeshop Vleirick in Izegem om de ideale elektrische fiets op uw maat te bekomen.
 

Mountainbike

Bent u op zoek naar een mountainbike of terreinfiets om te rijden op onverharde wegen of paden? De mountainbikes bij Scoot & Bikeshop Vleirick hebben dikke banden met profiel voor comfort en extra grip en vering, zowel vooraan als achteraan. Voor kinderen bestaan aangepaste maten in mountainbikes.

Ontdek al deze fietsen en een aanbod scooters in de fietsenwinkel te Izegem.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Scoot & Bikeshop Vleirick een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond